blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Toate trei Kindle-urile noi ajung si in Romania

5 Dec 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ca recapitulare, noile Kindle sunt în România astfel:

Kindle simplu, cu mai puţine butoane – i-am făcut review. Se poate lua de la eMAG la 499 lei, dar zilele acestea Groupon a tot avut o ofertă la preţul de 379 lei pe bucată (azi nu cred că este, dar nu se știe în viitor).

Într-un fel mă enervează aceste oferte de tip “doar azi” care apoi se repetă de mai multe ori. Adică ori e ocazie unică ori nu? Eu mă gândesc că aici sunt trei variante la mijloc:

 • magazinul care vinde de fapt produsul are pragul de profit (sau măcar de break-even) calculat la un număr X de produse vândute şi repetă oferta până când ajung la acel număr de vouchere date;
 • oferta este atât de bună încât statisticile spun că ar fi cumpărat-o şi mai mulţi oameni, dar n-au fost pe fază în acea zi sau n-au ştiut de ea, aşa că se repetă ofert pentru a da o a doua şansă (şi a treia, şi a patra…) altor cumpărători;
 • e doar o manevră de marketing şi ţi se spune “doar azi” ca să te convingă să cumperi pe loc, dar e de la început gândită promoţia pe mai multe zile.

Kindle Touch, cu touchscreen şi baterie mai mare – apare ca fiind disponibil la eMAG la precomandă, la următoarele preţuri:
eBook Kindle Touch Wi-fi – 589 lei la eMAG (5 decembrie 2011)
Ebook Kindle Touch Wi-fi 3G – 884 lei la eMAG (5 decembrie 2011)

Cred că e cel mai bun Kindle deoarece are şi baterie mai mare (dublă), poţi asculta şi muzică la el şi în plus, dacă îl iei pentru funcţia de pseudo-tabletă/cititor de ziare online/mapă de documente şi îl vei folosi foarte des şi în diverse moduri, atunci vei aprecia ecranul tactil.

Kindle Fire – e tableta lor color, cu Android şi preţ foarte mic în SUA, unde costă doar 200 de dolari. Cred că sunt primul din România care i-a făcut un review şi găsiţi acolo toate detaliile pro şi contra. La noi o aduce Evomag și recent i-au tăiat 50 de lei din preț.

  6 comentarii

 1. Buna asta: Kindle Touch ~600 ron. ~400 de ron pe Amazon US cu tot cu livrare. Haha, ha.

    (Citează)

 2. Nimic despre Nook si Kobo ?

    (Citează)

 3. Amazon livreaza Touch-ul. Cel putin cel din US.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus