un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza cu branza topita

19 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Pizza Hut are un blat nou, disponibil pentru 3 lei în plus la orice pizza mare. Se numeşte crown pizza sau ceva aşa şi vine cu porţii de brânză topită pe marginea fiecărei felii, brânză pe care o întinzi peste pizza înainte să o bagi în gură.

Nu pare foarte atrăgător, dar este, brânză e bună şi pizza are un gust nou.

    8 comentarii

  1. Am incercat si eu blatul acesta dar nu mi se pare prea grozav, probabil e o chestie de gusturi.

      (Citează)

  2. Nici eu nu-s mare fan al blatului, mai ales ca blatul gros combinat cu branza topita si ingredientele de pe piata rezulta in ceva foarte gretos. Pe de alta parte, insa, blatul italienesc e genial. Recomand pizza cu prosciutto si rucola :)

      (Citează)

  3. ăia de la phd pizza îi zic cheesy crust. avantajul este acela că acum se poate mânca și zona aia care de obicei se lăsa deoparte.
    ca de obicei, în realitate nu arată ca’n poză.

      (Citează)

    • @al_core: cheese crust este altceva, are branza in interiorul conturului blatului. Cheesy bites este un alt blat care are branza in interiorul conturului, dar pusa radial pe pizza, astfel incat poti rupe acele bucatele si sa le mananci. Crown asta e cu branza topita (din aia de pus pe paine, nu doar mozzarella care se incalzeste si devine moale) si arata fix ca in imagine.

      Cauta pe site-ul Pizza Hut
      http://pizzahut.ro/index.php?menu=meniu&cat=pizza&oras=bucuresti

      iti arata acolo Cheesy Bites.

        (Citează)

  4. al_core, permite-mi sa te luminez eu:

    PHD “incearca” sa faca pizza dar nu reusesc deloc, n-are absolut nici o treaba pizza de la PHD cu cea de la Hut, poti sa te convingi si singur de chestia asta. Ah, si la fel si cu pastele.

    De-aia nu arata la fel ca in poze. Mergi la Hut si o sa vezi ca fix asa arata.

      (Citează)

  5. Branza topita ? Nu e mozzarella ? :(

    Io n-am apucat sa incerc, da’ tot timpu’ cand eu si prietenii mei o ardem aiurea si vine reclama asta la TV tot zicem ca mergem intr-o zi..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus