un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografiile anului, recreate în LEGO

19 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

OK, nu toate, ci doar căteva, dar tot este amuzant să descopăr cât efort investesc unii oameni în a realiza ceva. Ar trebui ca Lego să fie în mod oficial considerat o artă?

Cât despre fotografiile reale ale anului 2011, încă le aștept pe cele de pe The Big Picture, dar până atunci puteți privi cele trei galerii de pe TheAtlantic.com: unu, doi și trei. Uitați-vă la fotografia numărul 7 din primul set și citiți-i povestea, cred că e unicat în lume.

Update: nu este, mai e si cea de aici.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus