un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

MarketOnline.ro are maine reduceri serioase

19 Dec 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Mâine 20 decembrie, de ziua ignatului, Market Online promite reduceri între 5 şi 50% la produsele IT&C pe care le vinde, ba chiar poţi câştiga şi un porc. Reducerile încep dimineaţa și pot fi o ocazie bună pentru achiziționat cadouri de Crăciun.

Puteţi accesa pagina campaniei aici cu link de afiliere sau aici fără afiliere, în funcţie de dorinţa voastră ca magazinul să-mi dea şi mie nişte comisioane sau nu.

Update: comunicatul spune “Reducerile cele mai mari, de până  la 50%, vor fi la produsele care fac parte din categoriile de interes pentru perioada cadourilor”, deci uitați-vă mai degrabă pe categoriile Bebe, Jucării și Electrocasnice, mai potrivite pentru cadouri.

    14 comentarii

  1. Eh, o sa fie reduceri de 10-15% maxim la lucruri care intr-adevar sunt utile si bune, 50% la cabluri HDMI si alte balarii.

    Macar sa nu le pice site-ul, aia ar fi cea mai tare.

      (Citează)

  2. ba chiar poţi câştiga şi un porc

    Viu? :D
    [Criminal banneru’ =)) ]

      (Citează)

  3. N-au decat sa aiba reduceri si de 90 % , pt mine nu mai exista la cate belele am avut cu returul unui amarat de aspirator ( ii lipseau niste accesorii ) cumparat de la ei …

      (Citează)

  4. @Diana
    Stimata doamna, din cate vad in istoricul comenzii dvs, ati renuntat la produs din cauza lipsei unui accesoriu care aparea intr-o versiune mai veche a manualului de utilizare al produsului. Precizez faptul ca de la tiparirea manualului si pana la data comenzii dvs, versiunea Eva 700 a aspiratorului a fost imbunatatita, iar acel accesoriu (panza mai exact) nu mai era necesara la folosirea acestuia. Produsul corespundea atat din punct de vedere tehnic cat si calitativ cu cele inscrise pe site-ul http://www.marketonline.ro.
    Ati facut cerere de returnare a produsului pe data de 22.02.2011 ora 20.04, iar pe data de 23.02.2011 – deci la nici 24 de ore de la solicitare- banii vi s-au inapoiat integral. Nu intelegem care a fost nemultumirea dvs vizavi de magazin si de serviciile noastre. Daca ati mai intampinat si alte probleme, v-am fi recunoscatori sa ne trimiteti un feed-back la http://www.marketonline.ro/contact .

      (Citează)

  5. Daca o sa fie la fel de spectaculoase ca la BlackFriday mai bine stau cuminti in banca lor.

      (Citează)

  6. La BlackFriday nu a fost nimic spectaculos e adevarat, nici nu stiu daca au avut vreo promotie, insa maine am sa urmaresc cu interes. Am cumparat de la multe magazine online, si in general sunt client emag, dar si cei de la MarketOnline sunt profesionisti. Cel mai clar exemplu am comandat o unitate facuta din componente, urma sa le montez eu si nu aveau pe stoc o sursa, mi-au livrat produsele cand trebuia, cu o sursa de a lor, iar a 2-a zi au venit si mi-au adus sursa comandata. Mi se pare un gest frumos sa faca drumuri doar pentru a nu imi livra mie comanda mai tarziu cu o zi.

      (Citează)

  7. In primul rand nu stiu cum am fost identificata…poate o sa fiu lamurita.
    M-am intors cu aspiratorul in aceeasi seara in care l-am achizitionat, pentru ca atat in descrierea de pe site-ul dvs. , in manualul asipartorului cat si desenul ( poza ) de pe cutie aparea acea perie speciala pentru parchet – acesta a fost si singurul motiv pentru care am dorit acest model de aspirator. Initial nu am vrut sa returnez produsul , eu doream acea perie care LIPSEA. Colegul dvs. de la magazin s-a uitat in manual si a fost de acord ca lipsea acea perie si a ramas sa o ceara furnizorului. Urmatoarea zi am fost sunata si atunci mi s-a transmis ca nu mai exista acel accesoriu si de-abia atunci am decis sa-l retunez , numai ca acest proces a decurs foarte greu pentru ca initial NU ati fost de acord cu returnarea produsului ,desi el nu corespundea descrierii initiale .

      (Citează)

    • @Diana: nici eu nu stiu cum ai fost identificata, eu nu dau nimanui adresele de email sau alte date despre cei ce comenteaza.
      Cred ca mai degraba nu sunt multe “Diana” care cumpara aspiratoare de la marketonline.ro si le returneaza in aceeasi zi. O simpla cautare in baza de date probabil a rezultat doar in cazul tau.

        (Citează)

  8. Salut Radu,

    Adauga in articol te rog o lista cu ce sse merita din punctul tau de vedere.

    Multumim!

      (Citează)

  9. Unde gasesc si eu lista cu produsele cu reducere?

      (Citează)

  10. Multa bafta cu comisioanele, la noi au facturi neplatite de ani de zile.

      (Citează)

  11. Nu stiu, poate sunt eu carcotas, dar in afara de cele 6 produse care apar pe prima pagina (si care se schimba aleator la fiecare accesare) cu reducere intre 15 si 40%, nu gasesc mai nimic interesant.

    Nu era mai simplu sa faca cum au facut emag si restul de magazine o lista cu toate produsele cu “reduceri serioase” ? Oricum vad ca 10% au cam la toate produsele.

    Of, greu la deal cu boii mici…

    Poate ar fi o idee sa le dai tu o sugestie Radu, ca banuiesc ca pe tine te asculta.

      (Citează)

    • Vezi ca am modificat in post ca reducerile serioase sunt la jucarii si bebe. Cine are de luat acum la copii gaseste lucruri bune la preturi mici.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus