un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un mic paradis italian

19 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Aceste fotografii sunt din Cinque Terre, o regiune din Italia numită aşa după cele 5 sate ce o alcătuiesc, Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola şi Riomaggiore, acum parte din patrimoniul UNESCO.

Fotografiile sunt HDR-uri făcute de un profesionist (mai multe pe blamethemonkey.com, despre care am mai scris aici), dar sunt sigur că și în realitate arată a paradis pe pământ. Am fost prin Italia, dar am văzut zonele turistice clasice, precum Roma, Florenţa, Milano şi restul, iar de astfel de minunaţii precum văd în Cinque Terre nu m-am apropiat. Zona respectivă este pe coasta vestică, în nord acolo unde se termină zona peninsulară a Italiei, iar o altă asemănătoare este spre sud, mai jos de Napoli, spre Amalfi.

  4 comentarii

 1. Chiar in weekend, imi salvasem in colectia de “BEST” wallpaperul cu Manarola de pe NatGeo.

  http://photography.nationalgeographic.com/photography/photo-of-the-day/manarola-italy-coast/

  Foto1 e facuta de pe vreo barca ?

    (Citează)

 2. Cred ca nici pictata nu arata asa de bine. Te lasa masca.

    (Citează)

 3. Toata zona Marii Ligurice din Italia e splendida.

    (Citează)

 4. Am fost de doua ori la 5 terre si de 3 pe coasta amalfi :)

  Te salut calutule

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus