un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HDR-uri extraordinare

8 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Imaginile de pe site-ul BlameTheMonkey.com sunt o dovadă a faptului că un HDR bun nu presupune doar să faci 3 imagini şi să le combini cu un soft automat pentru un rezultat viu colorat. E mult de muncă, e vorba de umblat la detalii, la culori şi filtre, iar apoi e vorba de un pic de creativitate, de a vedea unde o anumite culoare arată bine, chiar dacă imaginea nu mai este cea naturală.

BlameTheMonkey.com are şi poveste pentru fiecare imagine, un mod de preview Before & After şi câteva tutoriale foarte bune despre cum să faci fotografiile pentru astfel de HDR-uri.

Photo & Video Sharing by SmugMug
Photo & Video Sharing by SmugMug

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus