un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Patiserie Petru si in Bucuresti

5 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Postul meu mai vechi despre simigeria Petru din Braşov a adunat suficiente comentarii încât să-mi dau seama că este un lanţ destul de cunoscut şi apreciat în restul ţării. Acum se deschide şi în Bucureşti o locaţie, mai exact în Piaţa Victoriei după Raiffeisen, fix unde începe Calea Victoriei. Yey!

La Universitate, lângă Pizza Hut-ul de la intersecţia Calea Victoriei cu Regina Elisabeta, se deschide un Paul imens. Era şi timpul ca acest lanţ să se extindă şi spre centrul oraşului, iar noua locaţie este mare şi bine aleasă.


Uneori, aşa cum trec zilele una câte una, nu se observă mica evoluţie în care este oraşul. Eu ţin minte că în anul 2008 am descoperit Paul în Londra şi aş fi mâncat din toate. Uau, rubarbă! Oare ce gust are? Uau, ce bun e flancul ăsta cu caise! Eram în 2008, eram pe malul Tamisei lângă Turnul Londrei, la o mică pauză de odihnă.

Acum, Paul e o prezenţă obişnuită în Bucureşti. Cel din Băneasa pare a fi acolo de când lumea, la fel şi cel din Dorobanţi. Şi totuşi, acum 3 ani nici nu auzisem de aşa ceva.

Părerea mea este că apostolii nu doar au dus cuvântul lui Iisus în lume, ci au făcut şi câte o patiserie. Altfel nu se explică de ce, după Petru şi Paul (care în română este numit Pavel), am mai descoperit şi una numită Luca, între Universitate şi Unirii.

    8 comentarii

  1. Ala de la Victoriei este de muuult acolo, dar si eu l-am descoperit abia de curand.

      (Citează)

  2. E de ceva timp Petru ala la Victoriei.

      (Citează)

  3. covridog picant … sau covrig cu seminte
    sunt printre chestiile cele mai bune de le-am mancat eu din categoria “covrig” prin RO.

      (Citează)

  4. Mai este un Petru mai nou la piata 1 mai. In locul supermarketului Tornado,pe colt !

      (Citează)

  5. S-a deschis de cel putin o luna si jumatate. Mai e unul la Preciziei si unul la Pipera.

    Imi place covrigul cu mere. :D

      (Citează)

  6. Ah, si Luca mai e fix in Piata Unirii, in partea de E. Si ei au un covrig cu mere fain. Diferit de cel de la Luca, dar foarte bun.

    Intre Universitate si Unirii mai e o covrigarie, nu la fel de interesanta din punctul de vedere al produselor, dar care au in partea de sus a meniului scris mare: “COVRIGS” :)) Romgleza FTW!

      (Citează)

  7. calea Victoriei de foarte multa vreme si mai e un Petru in Pipera, in spate la HP

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus