un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Domino’s Pizza in Tineretului – Eroii Revolutiei

4 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

domino's pizza in tineretuluiChiar mĂ întrebam zilele trecute de ce Domino’s Pizza dezvoltă noi locații doar în partea de nord a orașului și iată că ei deschiseseră deja un centru și în zona Tineretului – Eroii Revoluției, mai exact pe acea straduță care face legătura dintre Calea Serban Vodă și Soș Viilor, dupa ce ai urcat dealul. Cumva între unde stă Cristi Manafu și unde stă Daniela Petrescu, pentru cunoscători :P

Detalii pe www.dpm.ro. Pizza e bună, dar aripioarele, în special cele barbeque, sunt geniale.


Vizualizaţi Locatii nwradu pe o hartă mai mare

    7 comentarii

  1. ai incercat la rock’n’roll ? :)

      (Citează)

  2. De la Domino’s nu mai comand o lungă perioadă după ce au adus un sos picant care pur și simplu nu putea fi mâncat. Avea gust de oțet mucegăit, dacă se poate așa ceva. Pizza a fost ok, dar sosul ăla nu o să-l uit prea curând.

      (Citează)

  3. daca sunt aceleasi ca cele din irlanda, sunt bestiale !

      (Citează)

  4. Radu, incearca direct cu sos de rosii de paste din comert, la borcan. Am uitat acum de care prefer. E ceva cu nume de zona din sudul Italiei. Napolitan, parca… :-?

      (Citează)

    • Mi se pare ca are prea gust de rosii. Nu-mi place asa natural :P E ca la Fanta, s-a stricat de cand au inceput sa-i puna si suc de portocale in ea.

      Eu iau din ala Sinbad sau ceva asa, un nume turcesc parca. Bai si imi sta pe limba acum…

        (Citează)

  5. Acum 3 saptamani am comandat prima data . Daca o tin tot asa cred ca o sa fie cea mai comandata pizza din Bucuresti . Este suuuper buna (recomand mexicana cu extra cubulete vita) . Rock`n`rolla e foarte buna , dar daca incerci sa o mananci dupa 1 ora , mai bine nu … Domino`s e moale si a doua zi . Eu stau pe viilor – sunt semi castigat :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus