un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune fotografii ALE MELE în 2011

23 Dec 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Ce, doar ziarele mari pot face The Year in Pictures? Pot si eu, cu ale mele!


Pisica si castanele, pe un gard de pe Lascar Catargiu

  11 comentarii

 1. Gasesc putin cam nefericita exprimarea: “Ulise a naufragiat si a intalnit-o pe Nausica, facand-o fericita de mai multe ori.” rautaciosii ar putea interpreta :)

    (Citează)

  • Pai probabil ca in realitate a violat-o toata corabia. Legenda zice ca Ulise a petrecut acolo cativa ani cu ea si apoi a plecat, dar na… ce sa zica o legenda?

     (Citează)

 2. A dat roade albirea cu UV?

    (Citează)

  • Da, s-a vazut diferenta atunci. Si a fost tot prin Groupon, ceva gen 300 de lei pentru un tratament de 1000 de lei sau asa. Mi-a dat cu o pasta pe dinti, a tinut-o 10 minute la UV, apoi a repetat treaba asta de inca doua ori.

     (Citează)

 3. Suna bine. Si pe mine m-ar tenta, insa n-am gasit pe Groupon ceva la oferta si in Brasov. Am fost la Dentalmed, insa pretul este asa cum l-ai scris si tu ~1000 lei si nu imi convine. :(

    (Citează)

 4. Foarte bune… de cate ori dadeam scroll eram “ce tare e asta” si dupa iar “ia uite si mai misto” si tot asa :))

    (Citează)

 5. Din comentariul de la poza cu lansarea iPhone 4S se intelege ca Apple a impus si cati oameni sa fie prezenti :))

    (Citează)

 6. Intreb si eu, pozele macro cu ce sunt facute? Arata incredibil de bine :|

    (Citează)

 7. Poza 2, the best :))
  Pura curiozitate: ai vandut poza cu stadionului unei publicatii sau persoane?

    (Citează)

 8. un an plin, a? :) foarte faine fotografiile din Corfu.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus