un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am recuperat obiectivul macro

21 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ca să fiu cinstit, trebuie să revin asupra postului legat de garanţia F64 şi să spun că am luat înapoi obiectivul macro 1:1 Sigma de 50mm. Mi l-au dat în termenul legal de 15 zile lucrătoare şi pare a fi reparat. Singurul lucru de care mă plâng este că nu ştiu ce i-au făcut, n-am putut afla dacă l-au bătut cu ciocanul, au tras cu patentul de margini ca să nu mai joace în montura camerei sau l-or fi luat un pic la rindea că poate era prea mare. Oricum ar fi, acum merge şi iată şi câteva fotografii macro noi, făcute pe primele obiecte care mi-au ieşit în cale.

  3 comentarii

 1. Ar fi trebuit sa-ti faca o mentiune in certificatul de garantie, prin care sa-ti descrie foarte scurt interventia efectuata asupra obiectivului.

    (Citează)

 2. Acu’ mai vii de acasa cu pozele astea(mult mai clare fata de precedentele) :)

    (Citează)

  • @Robert: da, dar n-au facut.

   @Disable: diferenta este ca am apropiat la maxim si vreo doua dintre ele au iluminare din spate, asa ca ies la o calitate mai buna. Ma refer la bulele de condens dintr-o sticla de apa si la ecranul telefonului pe care se vad subpixelii.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus