un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Vodafone ofera gratuit Internet pe mobil in metrou

9 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Comunicat primit astăzi:

Incepand de astazi, Vodafone ofera tuturor utilizatorilor sai acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean.

Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet – abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date – beneficiaza de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tableta. Utilizatorii care nu au activata o optiune de Internet pot face acest lucru foarte usor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou.

  4 comentarii

 1. Fiecare celula are un cod, la fel cum ai costuri la telefonie (sau erau) in interiorul unor magazine, malluri, la fel poti avea internet gratuit si la metrou :) sa mai zica cineva ca un operator nu stie unde este fiecare client.

    (Citează)

 2. Sa fie! Mult si bun si gratis!

    (Citează)

 3. hmm…am 200 de MB, pe abonament. chiar acum sunt in metrou si nu observ decat faptul ca netul merge mai greu decat in mod obisnuit si traficul creste in mod constant…
  setari nu se fac si atunci intrebare care se pune e de ce creste traficul daca net-ul e gratis?!

    (Citează)

 4. Probat de mine… De la LUjerului pana la Republica am downloadat un film de 700 de mega si nu mi-a contorizat traficul. Problema o reprezinta timpul pana la care avem acces gratuit. Oferta este valabila pana la 31.12.2011…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus