un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone lanseaza iPhone 4S joi noapte

8 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Gata, datele sunt oficiale. Ştiţi că acum câteva zile Vodafone a fost primul operator care a anunţat că va aduce iPhone 4S în România începând cu 11 noiembrie, iar recent au anunţat şi abonamentele speciale pentru acest telefon (vezi pe vodafone.ro/iphone toate detaliile, eu vă recomand abonamentul iPhone 39). Acum, sunt primii care anunţă şi lansarea telefonului şi plănuiesc un eveniment special la magazinul Vodafone din mall-ul Plaza România (Bd Timişoara).

Chiar dacă vânzarea propriu-zisă nu poate începe decât la miezul nopţii (ora 0:00 vineri), fanii telefonului sunt aşteptaţi în Plaza Mall începând cu ora 22 a zilei de joi 10 noiembrie. Nu numai că vor exista reduceri speciale şi cadouri surpriză la achiziţie, dar vor fi prezente şi vedete precum Andreea Raicu, Cabral și Robert Turcescu, plus bloggeri celebri precum Nwradu (da, vin şi eu! Anul trecut am ratat o ocazie foarte bună de distracţie şi discuţie cu alţi pasionaţi de tehnologie şi telefoane, dar acum nu). Evenimentul este și pe Facebook.

Despre iPhone 4S bănuiesc că nu trebuie să mai zic nimic, e unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului. I-am făcut un review gigantic zilele trecute, iar astăzi vorbeam cu Cristi Manafu şi îi mărturiseam că este primul iPhone pe care l-aş putea utiliza zi de zi fără probleme. Înainte nu-mi plăcea softul prea “închis”, dar de când cu meniul de notificări şi modulul foto extraordinar de rapid am descoperit cu surprindere că mă încântă telefonul.

Ne vedem pe acolo? Cine mai vine? Trebuie să remarc şi că, faţă de anul trecut când lansarea s-a făcut pe Magheru, în viscol, acum stăm şi discutăm în mall, la căldurică. Daca are cineva un iPad 2 să-l aducă să mă joc și eu puțin cu el, că vreau să verific cum merg anumite funcții.

  8 comentarii

 1. Prezent! Aduc eu un iPad 2 :)

    (Citează)

 2. Trec și eu pe acolo. :)

    (Citează)

 3. Mi-ar placea sa particip, dar mi se pare un efort sa vin de la Brasov doar pentru lansare.

    (Citează)

 4. +1 vb pe twitter de ipad2

    (Citează)

 5. Ne vedem pe acolo.

    (Citează)

 6. see you there !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus