un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Kindle la 379 lei, azi, pe Groupon

30 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

29 comentarii

Noul Kindle (review aici) este azi la o ofertă foarte bună la Groupon: 379 de lei în loc de 600 de lei. Asta cu 600 e un pic exagerată, produsul costând cam 450-500 lei la alte magazine (eMAG îl are in stoc, de exemplu), dar la 379 de lei chiar merită. Transportul în țară este inclus în preț.

Update: oferta a revenit aici.

Cea veche, terminată: Oferta este aici, cumpărați ACUM!

    29 comentarii

  1. vezi sa nu fie noul Kimdle sau altceva ;)

      (Citează)

  2. Oare e versiunea cu reclame? Nu scrie nicaieri.

      (Citează)

  3. La banii astia, sigur e versiunea cu reclame. Eu inca sunt indecisa, mi-e frica sa nu patesc ca in episodul cu Power Ball-ul/Bila nebuna.

      (Citează)

  4. Daca-l iau si e teapa, tie iti cer banii inapoi, ca tu ii tot promovezi :)) jk

      (Citează)

  5. Merci pentru pont! Chiar ma gandeam sa-mi iau un Kindle.

    PS: Am sunat la cei de la PC Commerce si au zis ca dupa ce platesc pe Groupon sa le trimit lor codul de securitate.
    Dupa ce am platit am primit un e-mail in care mi se spunea sa astept sa-mi vina codul de securitate. Cat mai dureaza pana vine codul de securitate?

      (Citează)

  6. Thank you most valuable customer ! You just bought the new Kindel!

      (Citează)

  7. @Adi: codul de securitate este inclus pe voucherul Groupon; îl primeşti la încheierea ofertei, adică după ora 00.00. Între timp ar fi trebuit să-l primeşti.

      (Citează)

    • @Andreea: atunci sper sa nu fie vreo teapa :P

      @Adi: e corect cum zice Gabi, codul de securitate apare pe voucher. Apropo, ce e ala? Adica de ce s-a mai introdus inca un cod?

        (Citează)

  8. @Gabi, Radu: Am primit codul de dimineata, ma asteptam sa-l primesc imediat ce am introdus datele.

    Se pare ca sunt 2 coduri ce trebuie comunicate la magazin, codul voucher-ului si codul de securitate (e in acelasi pdf ca si codul voucher-ului).

    Oricum, am sunat la ei, am dat codurile, datele de contact si au zis ca vine in jur de 14-15 decembrie (exact ceea ce ziceau si pe site).

      (Citează)

  9. Am vazut si eu dimineata reclama in newsletterul Groupon, mi se pare o oferta foarte buna, ai avut o idee nemaipomenita sa o promovezi!

      (Citează)

  10. Cum adica kindle cu reclame?

      (Citează)

  11. vad ca s-a prelungit oferta cu inca 90 ore, eu am cumparat astazi, imi dau voucherul la sfarsitul celor 90 ore?

      (Citează)

  12. Am cumparat pe 1 decembrie prin transfer bancar, dar n-am reusit sa platesc. E prea tarziu maine (5Dec)?

      (Citează)

  13. @Radu voucherele conţin 2 coduri dintotdeauna: un cod de voucher, de tipul 123/4567 şi un cod de securitate, de tipul 1A2B3C4D5E. Clientul are obligaţia de a prezenta voucherul comerciantului pentru a beneficia de ofertă, iar partenerul, prin asocierea codului de voucher (pe care noi îl punem la dispoziţie partenerilor după încheierea ofertei) cu codul de securitate (pe care îl primeşte de la client), revendică voucherul şi este plătit de Groupon în conformitate cu contractul încheiat :)

      (Citează)

  14. Dintre cei care au achizitionat cuponul, a primit vreunul KINDLE-ul?

      (Citează)

  15. @ionut: Teoretic ar fi venit in seara asta dar nu eram acasa cand m-a sunat curierul, asa ca i-am spus sa revina maine.

      (Citează)

  16. A venit azi. Merci foarte mult pentru ai anuntat oferta.

      (Citează)

  17. Ar fi venit pe 14, dar nu eram acasa cand m-a sunat curierul. Practic mi-a venit pe 15. Pe groupon scria ca urma sa vina pe 14-15 si asa a fost.

    Nu are adaptor de priza, dar cel putin pentru mine nu e o problema asta (am de la telefon un adaptor).

    De mers merge bine, nu am prea avut timp sa il testez in amanunt, doar am creat un cont de Amazon si l-am legat de el.

    De citit am citit un sample din “The Gods Themselves” de Asimov. Sunt foarte multumit de calitatea ecranului, iar lipsa tastaturii nu s-a simtit nici la conectarea la wifi.

    Cat despre lipsa boxelor si iesirii de casti, oricum nu aveam in plan sa ascult audiobooks.

    Chiar a fost o achizitie buna. Merci.

      (Citează)

  18. Eu nu l-am primit.Am sunat eu la ei ieri pe 15 si mi-au spus ca vin azi 16. Astept sa ma sune. Mai e cineva in situatia asta?

      (Citează)

  19. Este versiunea cu reclame pe care ei o vand aici: http://www.pccommerce.ro/categorie-electronice/categorie-ebook-reader/ebook-reader/kindle-wifi-cu-reclama-6-4549.html. Este versiunea care se vinde pe Amazon US cu 79 de dolari!

    Ca idee, ei o vand acum “la oferta” la 379 de lei, “redus” cu 221 de lei, de la un pret fantastic de 600 de lei care, de fapt, este cel din linkul de mai sus.

    SUPER PROSTmotie! Veniti de luati produse de la groupon!

      (Citează)

    • @Alin: e bun pretul de pe Groupon, cei 79 de dolari americani inseamna cam 260 de lei, cu TVA 323 lei, pana la 379 mai intra si transportul si profitul magazinelor Groupon si PC Commerce.

      Eu le-am scris ambelor firme si le-am zis ca este o bulangeala sa incerce sa vanda produse cu PROFIT, ca nu au dreptul sa faca profit. Mai mult, cand acest Kindle costa vreo 500-550-600 la alte magazine, cum isi permit sa-l puna la oferta la doar 379 lei? Inca n-au raspuns.

        (Citează)

  20. Am cumparat un voucher de pe Gropon pe 30 noiembrie, am sunat la PC Commerce, am dat codurile dar nu mi-a fost trimis produsul nici pana in ziua de astazi. Am sunat luni 19 dec si au zis ca o sa ajunga pe 22 dec, am intrat pe messenger cu un operator PC Commerce care mi-a spus ca va fi livrat maine.Eu nu am nici o dovada ca am folosit voucherul care expira pe 31 decembrie.Cam asta e povestea cu PC Commerce. Maine am sa sun la protectia consumatorului, macar sa am o dovada ca am vrut sa-mi folosesc voucherul.

      (Citează)

  21. Sint in exact aceeași situație cu Șerban, la PC Commerce nu răspunde nimeni iar Groupon mă trimite tot la ei.

      (Citează)

  22. Bună dimineaţa!

    PCCommerce a fost într-adevăr subiectul #1 în ultima vreme la Groupon. Din fericire, problemele de logistică sunt pe cale de rezolvare, iar din cunoştinţele mele, produsele se livrează în acest moment către cumpărători de curieri.

    V-aş putea ajuta cu informaţii detaliate şi cu statusul comenzii dacă îmi puteţi trimite un email pe adresa online(a)groupon.ro cu adresa contului Groupon.

    Promit ca răspunsul meu să fie prompt :) Mai prompt ca un curier!

      (Citează)

  23. Astzi am trimis mail la Grupon si au rezolvat situatia neplacuta. Se pare ca o sa-mi ajunga maine.

      (Citează)

  24. suhani horatiu

    08/03/2012 la 5:51 PM

    am cumparat de la groupon opereche de casti monster beat by dr dre studio, reducere de la 1599 la 599, binenteles ca au fost fake (chiar un fake reusit), am inapoiat perechea de casti si astept de peste 2 saptamani sa-mi primesc banii inapoi dar inzadar… oricum o sa ma duc la sediullor si o sa-i i-au pe toti la bataie , nu-i mai suport.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus