un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nokia cu Windows Phone 7.5 la vanzare

23 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

QuickMobile.ro este primul magazin online care are în stoc noul Nokia Lumia 800, primul model cu Windows Phone 7.5. Încă n-am văzut personal telefonul, dar mă aştept să fie unul reuşit din două motive:

  1. Carcasa şi hardware-ul sunt foarte asemănătoare cu cele de pe Nokia N9, un model lăudat de toată lumea pentru design-ul său superb şi carcasa de calitate foarte bună. Puteţi citi review-ul meu la Nokia N9 pentru detalii.
  2. Windows Phone 7.5 este un sistem de operare bine făcut, excelând la partea de socializare Facebook, Twitter, făcut şi trimis mai departe fotografii şi alte asemenea chestii care de fapt sunt 80% din ceea ce facem cu un smartphone. Este mult mai avansat decât era, de exemplu, Android-ul după un an de la lansare şi nu văd niciun motiv care să împiedice pe cineva să-l folosească zilnic ca telefon principal. Puteţi citi mai multe informaţii şi puteţi vedea clipuri video cu ce aduce nou WP7.5 “Mango” în review-ul de la HTC Radar.

Nokia Lumia 800 – 2199 lei la Quickmobile.ro (23 noiembrie 2011).

    5 comentarii

  1. Subtila aluzie sa-ti dea si tie un telefon la test :)

    Rock on bro :D

      (Citează)

  2. Doar ca Nokia si-a batut recent joc de cativa romani.

      (Citează)

  3. Ma bucur ca Nokia nu a ingropat N9 si gata, exact asta spuneam cand imi cumparasem N9-le, ca speram ca berbecii de la Nokia sa faca ceva cu paltforma HW de la N9, si au facut.) parca am avut gura aurita si l-au fatat pe Lumia, care sa ma scuze samsungistii si iphone-istii, dar nu prea are ce sanu-ti placa.)

      (Citează)

  4. E bine ca desi ma gandeam ca nu mai pup vreun update de versiune software la N9, tocmai ce au scos o versiune noua care s-a actualizat singura in momentul in care m-am conectat cu telefonul pe wireless. Unii de prin Australia, Elvetia, Pakistan(?!) se plangeau ca la ei inca nu a aparut noua versiune.) bine ca e disponibila in RO.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus