un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inca o runda despre HTC Rhyme

4 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

V-am spus ieri că HTC Rhyme mi se pare un model extraordinar, un urmaş demn pentru Desire şi Desire S. Nu doar că telefonul este foarte bun, dar vine şi cu o suită de accesorii foarte frumoase şi utile. În cutie este inclus un dock de birou cu difuzor suplimentar încorporat (şi se aude chiar bine și tare), căşti cu un design nou, al căror cablu nu se încurcă, plus o bijuterie luminoasă care se aprinde atunci când ai notificări noi.

Cele mai bune prețuri sunt:

Eu am avut în pachet şi o husă albă, dar nu m-am lămurit dacă este inclusă în dotarea standard. Suplimentar sunt disponibile, contra cost, alte accesorii şi mai şmechere, precum o cască bluetooth în stilul telefonului, un dock de maşină şi un adaptor de încărcare.

Revin asupra culorii telefonului, pentru că mulţi au fost şocaţi să afle că este mov. Nu e mov. Oficial se numeşte culoarea “prună”, deci e un mov mai închis şi stins. Iar dacă nu vrei această variantă, e disponibil şi pe argintiu şi pe un bej-auriu-nisip (ce-o fi, că englezii i-au spus hourglass). Pe mov are însă farmec, asta îl face un model special.

Am pus pe SkyDrive foarte multe screenshot-uri cu interfaţa Sense 3.5, plus imagini capturate cu telefonul, la rezoluţie maximă. Tot în acel album sunt şi toate fotografiile făcute de mine carcasei şi accesoriilor.

Video-review-ul meu suav:

Așa arată un clip filmat cu telefonul, la 720p.

Mai jos este şi filmul oficial de prezentare, care mai arăta câteva detalii interesante. Urmează review-ul.

Citez din comunicatul de presă, despre accesorii. Atenție că nu toate vin incluse cu telefonul:

Suita de accesorii a telefonului HTC Rhyme este proiectată cu aceeași atenție senzorială atât în ceea ce privește funcționalitatea, dar și stilul. Creat pentru a ajuta consumatorul să experimenteze HTC Rhyme ca o parte naturală a vieții sale, accesoriile integrate fac ca acest telefon să fie mai personal ca niciodată.

  • Dock-ul HTC Rhyme – Docking Station-ul realizează simultan reîncărcarea telefonului, dar îl și transformă într-un ceas deșteptător și într-un centru de muzică, astfel încât utilizatorul se poate trezi pe ritmurile melodiilor preferate, melodii redate prin difuzoarele integrate stereo, compatibile Bluetooth.
  • Charm-ul HTC Rhyme – Charm-ul este o abordare inovativă pentru a-l alerta discret pe utilizator de apelurile sau mesajele pe care le primește în timp ce telefonul se află undeva prin geantă. Acesta este un cub mic, care emite luminos și care este atașat la telefon printr-un cordon care poate atârna de geantă și care poate fi utilizat pentru extragerea rapidă a telefonului din geantă. De asemenea, permite găsirea telefonului într-o geantă plină sau într-un ghiozdan.
  • Banderola pentru braț HTC Rhyme – Aceasta permite să utilizatorului să facă sport, având la îndemână aplicațiile și muzica.
  • Căștile Tangle Free ale HTC Rhyme – Elimină complicațiile ascultării muzicii favorite
  • Căștile Bluetooth® ale HTC Rhyme – Căștile wireless au aceleași trăsături de design ca și telefonul și permit utilizarea facilă în regim hands free.
  • Difuzorul pentru mașină HTC Rhyme cu Bluetooth® – Difuzorul se atașează parasolarului pentru un condus ușor și în siguranță.

    6 comentarii

  1. No, daca-mi da castile (cu fir) si husa de piele sunt multumit. Restul sunt briz-briz-uri.

    Oricum, e singura varianta de upgrade pentru mine la Desire, pentru ca restul de telefoane sunt mult prea gigantice.

      (Citează)

  2. iti multumim pentru telefonul lui nihasha pe care il putem vedea in poze. promitem sa ii dam measje porcoase de craciun.

      (Citează)

  3. discret …

      (Citează)

  4. Dock-ul HTC Rhyme mi se pare o chestie interesanta doar ca a cam fost copiata ideea :)

      (Citează)

  5. buna ,imi poti sp te rog de une ti-ai luat telefonul ,de pe ce site?eu am vazut la quikmobile ca este 700 de ron…nu cat ai specificat tu:D!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus