un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am cumparat o carte de la eMAG

4 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Am luat, pentru prima oară, o carte de la eMAG. De fapt vânzătorul este Libris SRL, care foloseşte site-ul eMAG pentru a-şi vinde produsele, iar curieratul l-a făcut Cargus. Iată cum a venit ambalată, în 2 straturi de carton gros şi cu factura înăuntru.

32 de lei cartea, vreo 8 lei curieratul, livrare în a doua zi după comandă. Totul a fost atât de simplu încât este inevitabil ca librăriile să nu moară răpuse de magazinele online.

    7 comentarii

  1. Buna alegere, e una dintre cartile mele preferate.

      (Citează)

  2. vezi ca-s cam scumpe la emag cartile
    cauta intai la elefant.ro la unele carti am gasit diferente si de 20-30 de lei ….

    asta se pare ca era la acelas pret

      (Citează)

  3. nu cred ca o sa dispara librariile atata timp cat exista oameni care nu stiu exact ce carti vor. Mie imi place sa merg in librarii fara sa stiu daca vreau sa cumpar o carte sau nu si ce carte sa fie.

      (Citează)

  4. – La unele librarii poti sa iei cartea asta cu 26 de lei.

    – Au murit de doua ori mai multi copaci ca sa ajunga la tine.

    – Cartea e misto, chiar daca scenariul distopiei e imposibil. Lectura placuta.

    – Cu Kindle-u’ ce-ai facut?

      (Citează)

    • @Specter: calculul este mai complex de atat. La cei 26 de lei se aduna timpul petrecut pe drum si la librarie, care pentru mine poate este mai pretios decat diferenta de 4 lei.
      Kindle-ul e activ in continuare, pe el citesc, ma tot abtin sa nu cumpar direct din Amazon carti pentru ca este atat de simplu! Pe aceasta am luat-o mai mult ca s-o dau altcuiva sa o citeasca, eu am citit-o acum cativa ani in engleza (cum de altfel ar trebui citita; presimt ca in romana suna ciudat noua engleza).

        (Citează)

  5. librăria este un loc unde oamenii se duc de plăcere, mai răsfoiesc una, alta… deci nu e neapărat o “economie” că nu te duci acolo. Dacă ai nevoie de carte ultra-rapid atunci cel mai simplu e să o cauţi (evident pirat) pe net… am găsit torente cu mii de cărţi de literatură, scanate aproape perfect adică cu greşeli f. putine de OCR.

      (Citează)

  6. In librarii oferta de carte e tot mai saraca. Online gasesti mult mai multe carti … trebuie doar sa stii ce vrei si unde sa cauti …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus