un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Friptura de vita la Grill On

21 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am fost sâmbătă la Grill On, unde aveam un voucher cumpărat pentru friptură de vită argentiniană, garnitură şi băutură. A fost o idee bună să-l cumpăr.

Întrucât îmi era foame, eu am început şi cu o supă de cocoș, cu tăiţei, care a fost foarte bună. 12 lei.

Friptura de vită argentiniană a venit sub forma unei bucăţi groase, aproape cubice. Am cerut-o făcută mediu şi aşa a venit, roşie de la sânge, iar chiar în centru vreo 2 milimetri păreau la limita dintre crud și făcut. Garnitura a fost ceva numit “buchetieră de legume“, adică un coşuleţ din foietaj umblut cu morcov (baby carrots!), mini-porumb, ceapă murată şi altele. Sosul a fost unul Damiglas cu piper verde murat, făcut astfel încât puteai mânca boabele de piper fără a-ţi da lacrimile, dar simţind aroma specifică. În mod normal costă 45 de lei carnea cu sos şi vreo 12 lei legumele, iar eu am dat 33 de lei pe un voucher care a inclus și un pahar de suc sau vin.

Am mai băut un cappuccino Lavazza foarte bun, servit inclusiv cu biscuite, iar la final am luat ca desert o prăjitură care nu ştiu cum se numeşte, dar în interior avea spumă de ciocolată şi pe deasupra a venit servită inclusiv cu o formă complexă de zahăr caramelizat. 14 lei.

Mâncarea a fost bună, servirea excelentă. E drept că restaurantul era gol, aşa că m-am bucurat de atenţia completă a domnişoarei de serviciu. Preţurile sunt medii. Prin meniu am văzut şi alte titluri atrăgătoare precum “pulpă de raţă cu sos de stridii” (48 lei), coaste picante de porc (20 de lei), piept de curcan cu sos de vin şi coniac (35 lei), iar garniturile sunt între 9 şi 12 lei.

Grill On este pe Bd Decebal nr. 17, aproape de Piaţa Muncii şi pe stânga, aşa cum mergi în acea direcţie.

Vizualizaţi Locatii nwradu pe o hartă mai mare

    3 comentarii

  1. La cat e de mare “halca” aia, ma gandesc ca ai avut previziuni fericite, de ai ales supa de cocos din deschidere.

      (Citează)

  2. Apropo, esti sigur ca nu era de gaina?

      (Citează)

  3. Damiglas?? :) sper ca ai vrut sa spui demi-glace, adica acel sos maro facut din supa de vitel scazuta la foc timp de cateva ore(asta e traducerea taraneasca, in realitate sunt muult mai multe etape).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus