un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Poze cu burgeri

7 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Din San Francisco. Site-ul SFweekly are un top 25 burgeri ai acelui oraş şi am observat un lucru: toţi (în afară de cel din poză, care e cu carne de raţă) sunt făcuţi cu carne de vită de calitate foarte bună, pe când la noi de obicei e exact invers, carnea tocată fiind de provenienţă obscură. Aceste fotografii sunt dovada că şi un burger poate fi o delicatesă.

Dacă vreţi un burger bun la noi, găsiţi şi la Hard Rock Cafe, dar dai 35-45 de lei pe unul. Spuneţi-i că-l vreţi făcut mediu şi suculent.

Galeria din San Francisco este aici.

    3 comentarii

  1. Kinda off-topic (dar macar e in aceeasi categorie :P ): e targ de dulciuri in Auchan pana marti (5-11 octombrie) si au si ceva chestii ceva mai neobisnuite.

      (Citează)

    • E si in Sun Plaza, dar mi se pare ca mereu expun aceleasi dulciuri si parca nu le pastreaza nici prea bine asa prin mijlocul magazinului.

        (Citează)

  2. Prin Sun Plaza n-am fost pana acum niciodata, dar eu nu m-am referit la genul de targuri pe care le vezi tot timpul in orice complex comercial (si care nu mi se par cine stie ce nici mie :-?? ) – asta e chiar in perimetrul hipermarketului, e cu chestii ambalate si mi-au atras atentia cateva produse de acolo (cateva tablete de ciocolata un pic mai speciale & cateva cutii cu bomboane de cioco). Miercuri mi-a fost lene sa ma opresc si sa le studiez mai in detaliu, dar e posibil sa am timp sa trec iar maine dupa-amiaza pe acolo.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus