un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ordinea importantei

28 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

În ordine, ştirile serii la jurnalul ProTV au fost:

  1. Mitică Dragomir a ieşit nervos de la audieri, anunţat că este urmărit penal pentru ceva nereguli cu Universitatea Craiova.
  2. E greu să faci recensământul în cartierul de chinezi din Bucureşti.
  3. La coada de la moaştele Sf Dumitru a fost lume multă, s-au dat sarmale, unii nu ştiau ale cui moaşte le pupă, un bolnav a fost adus cu ambulanţa la moaşte, că acum au putere vindecătoare mai mare.
  4. Liderii din UE au discutat toată noaptea şi au aprobat un plan de salvare a Greciei şi posibil a zonei euro şi a Uniunii Europene, ştergând o parte din datoria grecilor şi cerând o recapitalizare cu o mie de miliarde a băncilor, astfel încât în cazul unor noi crize ce ar putea apărea în Portugalia sau Italia să aibă fonduri pentru a menţine lucrurile pe linia de plutire.

Revin la ce spuneam referitor la ştirile despre Grecia pe care le vedeam în străinătate. Atâta zic: când o să înceapă şi la noi criza asta dură, cu datorii, concedieri şi falimente zilnice, toţi vor ridica din umeri şi vor spune “de unde a venit frate criza asta? N-a fost niciun semn!“. “Noi eram fericiţi pe aici, m-am chinuit cu şeful că mi-am luat liber să merg la coadă la moaşte, apoi am alergat acasă pentru că trebuia să dau CNP-ul recenzorului… cine ştia că merge țara prost?

Prioritatea este cum s-a înjurat Mitică Dragomir cu ziariştii ce-l aşteptau în fața sediului, într-un reportaj făcut de Cătălin Radu Tănase la faţa locului, zicând cu vocea lui gravă “dar motivul pentru care este urmărit penal îl veţi afla peste câteva minute, la ştirile din sport“, de parcă ar fi anunţat că 100 de soldaţi români au murit în Irak într-o singură zi. Doar să nu fiţi miraţi când vine ce-i mai rău; n-o să fie pe neaşteptate, deşi ar putea părea aşa.

    17 comentarii

  1. Uita-te de la 20:30 pe tvr2 la Moise Guran pe departe cele mai bune stiri ale zilei .

      (Citează)

  2. Toate cele patru puncte sunt balast inainte de sosirea in studio a Magdei.

      (Citează)

  3. Frumos, imi place! felicitari si multa bafta incontinuare

      (Citează)

  4. Neti Sandu , sah mat !

      (Citează)

  5. zi mersi ca nu am zis sa muti pe tvr si sa te uiti la marioara murarescu

      (Citează)

  6. Du-te, mă! Magda e muuuult mai bună. Ai văzut ce craci are? Păi tu o compari cu biroul lu Corina?

      (Citează)

  7. Magda de buna de la brau in jos , corina e buna de la birou in sus :D

      (Citează)

    • @Linux: am vazut-o pe Corina in oras. E buna pe toata lungimea, ca sa zic asa.

      Nu ca Magda ar fi mai prejos. Si mai mai ochit vreo doua-trei reporterite de la stiri…

        (Citează)

  8. Daca ar veni la mine Adrian Sarbu si mi-ar zice “pentru ca esti telespectator fidel, inca de la transformarea din Canal 31 in ProTV, iti dau voie sa imi babardești orice prezentatoare”, eu nici nu as mai sta pe ganduri, imediat as deschiloța-o pe Magda. Nu va inteleg pe voi…

    Bine, ar fi intelegere: Radu pe Corina, L!nuX pe Neti… De ce sa ne certam?

      (Citează)

  9. Ete na:

    http://assets.sport.ro/assets/procinema/2007/05/01/image_galleries/2436/-18_4.jpg

    PS: Oana Cuzino e batraaaana, nascuta in ’71. O sti ea meserie dar pun pariu ca ii atarna.

      (Citează)

  10. sunteti criminali :)) hahahahah

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus