un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mananca cineva Nutella pe paine?

25 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

25 comentarii

Eu sunt fan Nutella. Nu pot să mănânc mai mult de 2-3 linguriţe deodată, că simt că fac diabet instant şi mă aştept să fiu atât de dulce încât să mă lingă lumea spontan pe stradă ca pe o acadea sau să-mi ceară să bag degetu’ în cafeaua lor ca să o îndulcesc.

Totuşi, în toate reclamele Nutella este mâncată pe pâine. O mănâncă cineva şi în realitate pe pâine? Doar pentru că arată asta în reclamă nu e vreo certitudine că se şi întâmpla aşa; în fond, în reclamă arată şi oameni cărora le trece răceală în 30 de minute după ce iau 2 pastile minune, oameni care cuceresc câte o gagică trăznet doar pentru că folosesc un anumit zahăr la cafea sau, din contră, pe cei din Maximia care după 2 ani tot încearcă să se combine şi nu le iese (eu aş fi renunţat… adică sunt 2 ani…).

Eu mănânc Nutella pe biscuiţi, uneori chiar goală, cu o linguriţă gigantică pentru a ajunge în toate cotloanele borcanului şi îmi mai lipseşte doar lampa de miner în frunte, ca să văd unde s-a mai ascuns ciocolată. Dar pe pâine?

    25 comentarii

  1. Eu mananc pe paine si e chiar foarte buna, imi place mai mult decat simpla. Merge cu paine alba, proaspata :) Incearca.

      (Citează)

  2. Eu. Mă rog, până acum o lună şi ceva, când am început regimul care nu-mi permite nici pâine, nici Nutelă.

    Dar da, mi se pare una dintre cele mai delicioase chestii vreodată: pâine moale, frumos mirositoare, proaspătă, unsă cu un strat generos de Nutella la temperatura camerei, care se întinde fără să rupă felia de pâine în două.

    E ca nectarul zeilor pe trupul lui Iisus.

      (Citează)

  3. Doar pe paine mananc sau in clatite.

      (Citează)

  4. Toti francezii pe care ii stiu.

      (Citează)

  5. Eu! Imi pun un strat subtire de Nutella pe doua felii de paine, felii de banane intre si iese un sandvis perfect pentru micul dejun. Ar trebui sa incerci Radu – banana mai ia din dulceata cremei de ciocolata.

      (Citează)

  6. Si mie mi se pare o chestie ciudata sa mananci astfel de chestii pe paine. Nutella nu imi place din cauza gustului de alune, dar sunt alte creme de cioco fara alune (preferata mea e cea cu sampanie de la Lauenstein) care imi plac. Si niciodata nu le combin cu paine. Exact cum a zis si tu, ori nu combin cu nimic, ori combin cu biscuiti.

      (Citează)

  7. Pe paine, cu o cana de lapte rece. Si neaparat atentie la deschidere cutiei, e un sunet bestial ce se aude prima oara :)

    Nutella goala mai rar, eventual daca nu am mai mancat de mult

      (Citează)

  8. Si eu mananc de cand eram mic, nuttela sau finetti.

      (Citează)

  9. Eu mananca Nutella cu paine, altfel mi se pare lesinator de dulce. Dar 2 felii de paine alba unse fara sa exagerezi merg dimineata.

      (Citează)

  10. Eu mananc pe paine cu lapte dulce cald, pe clatite dar si goala.

      (Citează)

  11. Goala, pe paine sau in clatite. In frageda pruncie, (’90-’94) mancam cu mamaliga cand eram la tara si nu se gasea paine. Da’ aveam Nutella. Deh, rude fugite.

      (Citează)

    • Pff, ce pofta mi-ati facut. Nu mi s-a facut cand am scris postul, dar cand descrieti toti cat de buna este pe paine… diseara ma duc si iau un borcan si niste paine din aia ambalata in mov, fara coaja.

        (Citează)

  12. Doar in clatite! Contrar reclamei, nu imi place pe paine.

      (Citează)

  13. Cu paine prajita, eu.

      (Citează)

  14. Si eu mananc tot pe paine prajita, parca are gust mai bun, contrast de texturi…delicios

      (Citează)

  15. Buuun! :P

    Încearcă şi clătite cu Nutellă şi cu miez de nucă, dacă tot te-ai apucat de cura asta de îngrăşare.

      (Citează)

  16. Mda, numai pe paine pot sa mananc Nutella

      (Citează)

  17. cand am vazut prima oara pe cineva care manca nutella pe paine mi s-a parut super ciudat. dar am incercat si eu and never looked back. goala este prea dulce.

      (Citează)

  18. Dan Spataru Jr.

    26/10/2011 la 10:24 AM

    Pe paine are alt gust, e deosebita…

      (Citează)

  19. Donc, j’ai ne mange pas parce-que je n’aime pas le pain avec Nutella :).

      (Citează)

  20. eu o mananc cu degetul !

      (Citează)

  21. Eu adineauri miam facut o jumatate de paine cu nutella si nu am mai mancat de 1 an cred.
    E foarte buna :X

      (Citează)

  22. De obicei mananc pe paine, cu alte ocazii mananc cu clatite, gogosi si biscuti, dar cel mai des pe paine proaspata alba :D dar niciodata goala…no raspund si eu dupa 4 ani

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus