un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alta zi, alta oferta cu vita argentiniana

20 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Meniu Paper Steak: muschi de vita argentiniana, sos DamiGlas, Piper Verde Murat, Buchetierre Legume, un pahar de vin rosu sau alb si o Cola cu 33 RON pentru o persoana, 65 RON pentru doi sau 132 RON pentru 4 persoane la Grill ON

Grill On este un restaurant deschis în iunie 2011 pe Bd Decebal din minunata capitală. Oferta e prin Groupon, valabilă până la miezul nopții.

    8 comentarii

  1. Minunat. Care este diferenta intre a manca o persoana sau 4? Idiots!

      (Citează)

    • Fac oamenii 50% discount si voi mai vreti suplimentar doar pentru ca sunteti 2 sau 4 :P

      Aia cu piperul murat e un mister, intr-adevar. O sa va zic cum este dupa ce o mananc.

        (Citează)

  2. Deci, daca mananca 2 persoane, au reducere de 1 ron. Daca mananca 4 nu mai au nici o reducere. Sunt curios cum o fi daca se duc 4 si zic ca ei sunt 2+2 :D

    PS. Paper Steak? :))))))

      (Citează)

  3. lasati ma detaliile astea.
    Cum mai Piper verde murat ?

      (Citează)

  4. Mie nu-mi trebuie nimic suplimentar. Ma intrebam numai cum au decis preturile. Or fi pus un prescolar sa le calculeze :D.

    Daca mananci, sa ne spui si noua cum e friptura de hartie ;)

      (Citează)

  5. eu cred ca au pus un prescolar sa le traduca. Paper steak cu siguranta e de la Pepper steak iar piperul murat e ardei murat, adica pepper :) Carcotasilor

      (Citează)

  6. @ioana
    poate sa fie si pepper (piper) stake – http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/40/37/25/pepper-steak.jpg. sper ca ne spune nwradu ce a mancat dupa ce profita de reducere :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus