un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferta de friptura de vita argentiniana

21 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Prin propriul banner la Groupon am văzut că astăzi au o ofertă bună la o friptură de vită argentiniană în restaurantul La Blanca din Dorobanţi. Oferta include o porţie de friptură de vită argentiniană, o garnitură la alegere, o salată, un pahar de vin şi o porţie de tortul casei, totul la 79 de lei în loc de 174 lei cât ar costa normal.

N-am fost niciodată la acel restaurant, aşa că nu ştiu mai multe detalii, dar oferta pare bunicică pentru câte include şi pentru cum arată fotografiile cu localul.

Cumpăraţi pe Groupon.ro până astăzi la 12 noaptea, voucherul e valabil 2 luni.

    5 comentarii

  1. Ultima data cand ai recomandat vita, am ros la zgarciuri…

      (Citează)

  2. Argentia si Irlanda ruleaza fin la bovine :)

      (Citează)

  3. Ah, tortul casei..delicios nu e suficient spus. E ceva de vis, sincer. Ce pofta mi s-a facut :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus