un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a lansat Gears of War 3

21 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Lăsând la o parte Kinect-ul pentru XboX şi jocurile speciale pe care le aduce acesta, bazate pe detecţie de mişcare, consola XboX de la Microsoft are două mari serii de jocuri ce au făcut-o super-celebra şi populară: Halo şi Gears of War. Despre Halo am mai scris, primele două jocuri există şi pentru PC şi sunt extraordinare! Halo 2 este un shooter extrem de bun, iar motivul pentru care îmi doresc un XBoX 360 este pentru a juca Halo 3, ultimul din serie, ca să termin povestea.

Gears of War este cealaltă serie. Primul joc a fost portat şi pe PC şi l-am jucat cu mare plăcere acum câţiva ani. Nu e un shooter obişnuit, ci e 3rd person şi se bazează pe cucerit teritoriul bucată cu bucată, unde te ascunzi cu echipa ta după diverse baricade şi scoţi doar arma ca să tragi în monştri. Iar aceştia vin în număr mare spre tine. Totul e făcut perfect, de la decorul futurist al unei planete devastate de invazia inamicilor la modul de joc.

Gears of War 2 n-a mai fost portat pe PC. Gears of War 3 s-a lansat ieri pentru XboX şi e considerat cel mai bun din serie. IGN îi dă un scor “Amazing” în review-ul lor. Am mai găsit la ei şi un articol despre istoria jocului şi cum a fost produsă această serie, plus un video care arata primele 45 de minute din GoW 3.

Vreau şi eu un XboX!!! (pentru cei care nu s-au întors fără nici un ban din concedii în Grecia costă 899 lei Consola XBOX la eMAG, un pret foarte bun, și ajunge până la 1599 cea cu Kinect; la Evomag e mai ieftin Kinect-ul)

    1 comentariu

  1. Si eu am spus ca-mi trag un Xbox 360 dupa ce ma mut in noua casa. Prea multe jocuri misto, prea putini bani sa fac upgrade la desktop.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus