un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

15 lei pentru doua pizza

5 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Astăzi Groupon are o ofertă bună: 15 lei pentru două pizza de 26cm şi două răcoritoare de la Pizza Expert. Asta înseamnă o reducere de 50% faţă de tariful normal, iar Pizza Expert au trei locaţii în București: Iuliu Maniu, Berceni şi Vasile Lascăr. E bună oferta pentru mâncat la birou sau acasă, dar şmecheria este că te duci tu să le iei, nu le livrează ei. Voucherul e valabil o lună.

Detalii aici, mai ţine câteva ore.

  6 comentarii

 1. Sigur alea nu erau preţurile normale? Eu aşa îmi amintesc ca erau pe vremea în care luam de la ei. Adică înainte să mă trimită să schimb la magazinul din colţ, că nu avea băiatul 20 de lei să îmi dea rest.

    (Citează)

 2. Da, corect. Însă eu nu mai iau de la ei. Mi s-a părut nesimţire ce au făcut. Drept urmare l-am trimis pe ăla, calm, cu pizzele înapoi şi cu mesajul că nu mai iau de la ei. După aia, m-au sunat să mă certe şi li s-a părut că ţip la ei. Vrei să îmi scuipe acum in pizza?

    (Citează)

  • Pai te duci tu si le comanzi pe loc acum… nu te mai stiu aia. Mergi in alta locatie. Daca scuipa inainte sa bage la cuptor iarasi e ok :)

     (Citează)

 3. Pfff, eu nu m am dus până la colţ, să schimb. Ar fi împotriva principiului de comandă la domiciliu.

    (Citează)

 4. eu nu consider ca se numeste pizza ce fac cei de la expert pizza. E un maldar de coca incruzita cu 20gr de sunca si 20gr de ciuperci si probabil 50gr de branza vegetala cu gust de mozzarella. Eu nu mai cumpar de la ei intr-adevar este ieftina dar ingredientele sunt de cea mai proasta calitate si aluatul e nasol ori e faina proasta ori e tinuta foarte putin in cuptor si nu e bine coapta, doar arsa la suprafata. Eu mananc in ultimul timp de la Expres Pizza este mai scumpa dar cel putin stiu pe ce dau banii. Numai bine.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus