un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Caravana Lenovo te cheama la concurs

6 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

De ceva vreme am observat că Lenovo s-a îndepărtat de imaginea lor tradiţională, care pentru mine era una sobră şi corporatistă şi a venit cu produse parcă mai tinereşti, mai de viaţă. Era şi timpul să lucreze un pic la imagine, pentru că la performanțe au stat întotdeauna bine şi zic asta după aproape 4 ani în care am văzut sute de staţii şi monitoare Lenovo fiind dezasamblate şi modificate; n-a revenit nici una la service.

Dacă nu mă credeţi pe mine, rostiţi pe lângă Nihasa cuvintele “laptop” şi “Lenovo” şi va explică el în detaliu cât de frumos şi performant este modelul pe care şi l-a luat :D

Pentru a confirma noua imagine a brandului, Lenovo vine şi cu un slogan proaspăt, “For Those Who DO.” Accentul este pus pe “DO.” (văd că se pune special şi punct după), în sensul de “pentru oamenii care fac, care pun osul la treabă”. Există pe YouTube un clip bine turnat care explică mai bine totul.

Ce face Lenovo în România? Un concurs și o caravană şi promoţii.

Concursul este partea cea mai interesantă şi vă invit să participaţi la el. Se desfăşoară pe site-ul Lenovo Do Tour, unde se propune o temă ce durează câteva zile şi despre care puteţi scrie, puteţi încărca o fotografie sau chiar un material video. Ca fotograf wannabe, eu voi participa cu imagini. Tema curentă (se termină pe 7 septembrie) este Mediul înconjurător și conține mai multe idei precum reciclarea sau locul tău de vis. Mai multe detalii găsiţi pe pagina provocării, iar cum postul meu despre colectarea selectivă a deşeurilor a generat o discuţie foarte bună de 30 de comentarii, cred că sunteţi destui aici care aţi putea participa cu câteva vorbe sau o fotografie.

Premiul mare este o excursie la Beijing (avion, 4 nopţi, 4 stele, vizite şi întâlniri cu Lenovo), plus ceva produse Lenovo. Concursul se accesează aici, unde puteți să vă înscrieți și voi sau să votați ce-au propus alții.

Caravana ajunge în București pe 23-24 septembrie, în Băneasa Mall, în cadrul unui tur prin Europa Centrală și de Est. Mai e până atunci, dar detalii despre ce aduce și ce puteți vedea găsiți aici.

Există și oferte promoționale în această perioadă, dar încă nu mi-e clar cum primești produsele cadou, probabil dacă mergi să vezi caravana.Ca exemplu, dacă iei un laptop din seriile IdeaPad U, Y sau Z primeşti o geantă şi un stick USB de 8 GB, ceea ce nu e rău. Detalii pe pagina cu oferte.

Când vă înregistrați pe site, eu n-am gasit altă metoda de a accesa pagina de Înregistrare decât intrând pe pagina de Concurs și alegând Câștigă de acolo. Vi se va cere să vă logați. Faceți click pe butonul DE JOS cu textul Inregistrează-te pentru a accesa formularul.

Și clipul, ca să nu mai mergeți până pe YouTube.

  3 comentarii

 1. Era interesanta oferta cu HDD extern la orice produs Edge cumparat, chiar prospectez piata pentru un 420, dar problema e ca trebuie sa fie cumparat cu 2 saptamani inainte sa ajunga caravana in Bucuresti. Si nu cred ca ma hotarasc cum sa cheltui cateva zeci de mii de lei in 2-3 zile. Pacat, suna bine.

    (Citează)

  • Mai trebuie clarificata treaba cu cumparatul. Eu le-am scris celor de la Lenovo, de unde am informatiile, si le-am cerut clarificari asupra situatiei. MI-au spus ca site-ul in romana al campaniei este in modificare si corectare de text, pentru a fi o exprimare cat mai clara, iar faza cu ofertele sta cam asa:

   “Produsele Lenovo pot fi cumparate din orice magazin, premiile se ridica de la truck-ul caravanei care va fi in Bucuresti in perioada 23 – 24 septembrie la Baneasa Shopping City. Conditiile sunt: sa fie cumparat dupa 5 septembrie si sa pastreze factura”

   Acum in particular pentru Edge e posibil sa fie altfel situatia, avand in vedere pretul. Pentru restul insa cea mai mare sansa este ca trebuie doar sa vii la camion cu factura facuta dupa 5 septembrie.

     (Citează)

 2. Cred ca au vrut sa spuna pe site “cu cel mult 2 saptamani inainte”, ca sa nu vina unul cu un Edge de 3 ani sa solicite premiul. Oricum, exprimarea trebuia sa fie mult mai clara, nu sa stea acum si sa faca corecturi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus