un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

8 tipuri de femei pe care le admir

5 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

  1. Femeile care se simt în largul lor şi discută normal cu un bărbat sau mai mulţi, fără a simţi nevoia să-şi mai cheme încă 2 prietene pentru backup.
  2. Femeile care pot conduce orice maşină, indiferent de mărimea ei sau de puterea motorului. Nu mă refer la camioane, dar nici să nu se sperie de un sedan cu motor de 2,5 litri și să nu știe să-l parcheze.
  3. Femeile care ştiu să gătească, dar nu fac din asta scopul vieţii lor. Își pot asigura supraviețuirea, pot găti cuiva o masă, dar n-au o pasiune deosebită în a sta la cratiță și a încerca sosuri noi.
  4. Femeile care sunt mereu frumos îmbrăcate şi aranjate. Să nu înţelegeţi că ar trebui să poarte rochie ca de nuntă la un grătar sau când ies la cumpărături, ci doar să se vadă din întreaga lor înfăţişare că se respectă şi că vor să fie admirate.
  5. Femeile care ştiu să danseze bine (nu doar să dea din fund).
  6. Femeile care ştiu să-şi impună autoritatea pe care o au.
  7. Femeile care nu par neajutorate, ci dacă nu ştiu sau nu se descurcă la ceva, e suficient să le arăţi o dată sau de două ori şi apoi învaţă singure.
  8. Femeile care nu se sfiesc să bea orice băutură. Nu le admir pe cele beţive, ci pe cele care nu se sfiesc să guste vreo tărie, pentru care nu există vorba “vai nu, aia e prea tare pentru mine”.

Si lista ar putea continua (știu, big tits!), că e făcuta în grabă…

    16 comentarii

  1. Cred ca femeile de la punctul 2 si 8 sunt cele mai rare. Prea rare!

      (Citează)

  2. trebuia sa incepi cu alea care accepta sa se culce cu tine, alea is cele mai tari.

      (Citează)

    • @add: pe acelea nu le admir, mi se pare ceva normal :P

      @Gerhald: acum daca alegi doar punctul 2 si 8, observ ca-ti plac femeile mai barbatoase :P

        (Citează)

  3. As mai adauga si:
    9)femeile cu care poti bea o bere, doua fara sa iti fie rusine de ce perle pot scoate pe gura
    10)femeile care pot sa isi sustina ideile cu argumente valide intr-o discutie.

    Iar punctul 0 trebuie sa fie cel precizat de add. Neaparat!

      (Citează)

    • @Mr. Cabo: eu nu le-as adauga. Adica rezistenta la alcool nu mi se pare ceva de admirat sau nu, la barbati sau femei. E o chestie care tine de metabolism, nu ceva voit.
      Cat despre punctul 10, tu practic spui ca admiri femeile inteligente. Si eu, dar am mers ceva mai departe si am zis ca le admir pe cele care-si folosesc inteligenta intr-un mod practic, nu doar sa o aiba. Practic din toate cele 8 puncte de mai sus reiese nevoia de inteligenta.

      @cristip: da, corect :P Totusi, ma refereal la ele care arata bine oricand, in fiecare zi. Poate ai vreo colega sau vecina pe care o vezi in fiecare zi ca e aranjata, asortata si imbracata foarte bine.

        (Citează)

  4. ci doar să se vadă din întreaga lor înfăţişare că se respectă şi că vor să fie admirate.

    Adica nu poarta balerini! :D

      (Citează)

  5. Eu le admir pe alea care au relatii cu alte femei in fata mea.

      (Citează)

  6. Nici eu nu le admir pe strada. Am gasit un site pe internet…

    Sau zici ca ca un fel de #admir din ala de pe twitter? Stii doar ca, dupa isteria cu hashtagul ala, a trebuit sa dau o sticla de whiskey primei twitărițe care mi-a aratat țâțele, nu?

      (Citează)

  7. Aparent, pierzi momente importante. :D

      (Citează)

  8.   (Citează)

  9. una care ar avea toate aceste caracteristici ar fii o femeie normala. dar cum astea nu exista…

      (Citează)

  10. @nashu, una care chiar avea nu ti le-ar fi aratat, damn. Bun si asa tho’.

      (Citează)

  11. femeile astea de zici sunt un fel de barbati. asa de la distanta sunt f. ok, de la apropriere insa e posibil ca perceptia sa fie putin altfel…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus