un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Noaptea portilor deschise la noul Stadion National

5 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Ceea ce vă spuneam acum două zile pe Twitter s-a confirmat şi oficial: începând de sâmbătă ora 17 şi până duminică dimineaţa, porţile noului Stadion Naţional sunt larg deschise tuturor vizitatorior, pe gratis. Veniţi noaptea şi veţi vedea inclusiv noctura aprinsă. Din ce am discutat cu cei care l-au văzut recent, merită vizitat, construcţia fiind foarte frumoasă.

Puteţi vedea imagini de acum câteva luni, când am fost eu ultima oară, aici.

Via Hotnews.

  5 comentarii

 1. daca aduc si o minge pot sa fac o miutza pe teren?

    (Citează)

  • Nu cred ca lasa lumea pe gazon, ca l-ar termina miile de oameni. Dar poti sa vii cu bere si seminte si sa stai in tribune ca la meci.

     (Citează)

 2. Bine ca a fost facut de germani, altfel cine stie in ce an era gatas.

    (Citează)

 3. frate, de abia aștept să-l văd pe messi pe national

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus