un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In vizita pe Stadionul National

18 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Ieri am fost în vizită pe şantierul noului Stadion Naţional, în exclusivitate alături de câteva mii de români care au stat la coadă pentru ziua porţilor deschise. Am intrat chiar când ieşea Oprescu.

Despre stadion ce-aş putea spune… un stadion. Mărişor, frumos, pare modern, dar să aşteptăm să fie finalizat. Uitaţi-vă la fotografiile făcute şi decideţi singuri ce şi cum. Au fost mulţi oameni, dar mai are cineva panoramice ca ale mele?

  2 comentarii

 1. cred ca noi, bucurestenii, suntem printre singurii care ne-am inghesuit sa vizitam un santier. nu e un lucru rau, doar o constatare.

  ps: faine pozele.

    (Citează)

 2. hmda si eu am auzit de asta din coincidenta sunand un prieten… mai dureaza vreo 3-4 ani probabil pana il termina

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus