un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Metrorex scumpeste calatoriile

6 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

o cartelă de metrou cu două călătorii va costa 4 lei, iar o cartelă cu 10 călătorii 10 lei. Preţul abonamentelor lunare cu 62 de călătorii va creşte la 35 lei, iar în cazul în care nu există limită de călătorii preţul este de 50 lei. Un abonament săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va costa 15 lei, iar un abonament de o zi 6 lei.

via Mediafax.

  3 comentarii

 1. Ieftin. În Cluj abonamentul pe o singură linie este vreo 40 de lei, iar cel pe toate liniile cu un număr nelimitat de călătorii este de 90 de lei, în timp ce biletul cu două călătorii este 3,5 lei.

    (Citează)

 2. offtopic: hai sa comparam si biletele de tren, de avion, nu? :)))) glumeam doar, dupa un facepalm :)

  ontopic: “saracii” de la Metrorex…vreau si eu metrou la 3-max 4 min, ca acum cativa ani, nu ca acum, la 5-8 si mai multe minute. Asta daca de cerut mai multi bani, cer. Dar sa si ofere ceva. si nu ma refer la garnituri pictate, de 30 de ani.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus