un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stadionul National in imagini panoramice

8 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Aşa cum vă spuneam, sâmbătă noapte am fost să vizitez noul Stadion Naţional, deschis publicului într-un eveniment tip “porţi deschise”. Au mai fost alte câteva mii de oameni şi sunt sigur că fotografii de acolo are toată lumea, aşa că eu am pus mai jos doar imagini panoramice, din care sunt sigur că nu s-au făcut prea multe. Sper să vă placă.

stadionul_national_08

A fost aglomeraţie în zonă, traficul era blocat încă de pe Bd Decebal, iar parcare am găsit tocmai pe la intersecţia Basarabia cu Nicolae Grigorescu, undeva pe o străduţă ştiută doar de mine. La alte intrări (Maior Coravu sau Electroaparataj) cred că era aceeaşi problemă. La porțile stadionului nu era coadă, intrările masive fiind suficient de mari pentru a le permite tuturor să intre direct. Am dat o tură în jurul stadionului, pe unde copiii deja se tăvăleau prin iarbă pusă ornamental, apoi am intrat şi am făcut un tur complet de tribune.

Construcţia, aşa cum vă spuneam, este foarte frumoasă. Se poate spune că intrăm în rândul lumii cu un stadion demn de o capitală. Din păcate nu era, aşa cum s-a exprimat Oprescu, “totul liber”, deoarece la nivelul superior nu se putea urca şi nici coborî pe gazon, deşi acolo nici eu n-aş fi dat voie oamenilor. S-ar mai fi putut aranja şi un meci demonstrativ de fotbal, sunt sigur că multe echipe de juniori ar fi dorit să joace, măcar de formă, toată noaptea pe noul gazon.

Numărul mare de oameni îmi arată şi cât de lipsiţi de distracţie sunt bucureştenii. Este în mod evident nevoie de mai multe evenimente, festivaluri şi distracţii în aer liber pentru că, iată, oamenii sunt dispuşi să vină. Pe stadion a fost interesant şi să stau şi să observ oamenii desfăşurându-se. Erau câteva domnişoare incredibil de bune venite în vizită, deşi nu păreau să ştie ceva despre fotbal, erau unii care veniseră la pachet cu shaorma de la Dristor şi acum o mâncau pe stadion, multe fete care îşi făceau poze de “hi5” pe treptele tribunelor, unii cu bannere şi steaguri ce ţipau “hai România”, unii şi mai ciudaţi cu un banner pe care scria “You’ll never walk alone”, deşi acesta este sloganul lui FC Liverpool, iar de mâncare se găsea doar îngheţată, Betty Ice depășind probabil toate recordurile în acea seară.

    5 comentarii

  1. Foarte frumoase panaramele :)

    Fisheye sau “lipiri” ?

      (Citează)

  2. Frumoase panoramele, ce-ar fi mers una la 360 grade din mijlocul terenului…

      (Citează)

  3. in stadionul_national_01.jpg ai un ghost. bust it !

      (Citează)

  4. Foarte frumos

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus