un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Canon Ixus 310 HS filmeaza si slow-motion

3 Aug 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Iată o chestie foarte tare pe care nu o ştiam înainte să iau aparatul la review: Canon 310 HS filmează şi slow-motion la echivalentul a 240 de FPS. Spun echivalentul pentru că fişierul final are 30 FPS, dar toată acţiunea se întâmplă de 6 ori mai încet.

Rezoluţia este mult micşorată, de la 1920 x 1080 pentru filmare normală (calitate excelentă, filmează foarte bine aparatul) la 320 x 240 pixeli pentru filmarea slow motion. E şi normal, aparatul înregistrând un cadru cu anumiţi pixeli de pe senzor, următorul cadru cu alţi pixeli, următorul cu alţii şi tot aşa. Micşorează rezoluţia filmului, dar înregistrează mai multe cadre pe secundă şi asta e destul de mişto dacă ai ceva spectaculos de filmat. Eu încerc să fac mai multe teste şi la lumina mai bună.

Aparat foto digital Canon IXUS 310HS Argintiu – foarte mulți bani la eMAG.

    10 comentarii

  1. Nu stiam ce tot faci la Baneasa Shopping Center, de ai ajuns mayor, iti iei pahare de la Ikea.

      (Citează)

    • Da, am luat 6 bucati acum vreun an. Sunt bunicele. Imi plac paharele, tot acolo am gasit si pahar de martini (cocktailul numit general asa, nu Martini).

        (Citează)

  2. Pahare de martini? Dude…

      (Citează)

    • Sa bei ceva nu inseamna doar sa dai pe gat alcool pana te ametesti. Bautura buna trebuie complementata de o prezentare la fel de buna. De asta in bar iti aduce un pahar frumos pregatit, cu zahar pe margine, umbreluta, gheata zdrobita si o frunza de menta in el. Sau berea la o halba care se tine bine in mana.

      Felul in care te respecti pe tine atunci cand bei spune multe :P Eu imi acord toata atentia.

      De exemplu acum am acasa un Balvenie de 21 de ani, single malt, medalia de aur in 2008 si 2009. S-a dus un Lagavulin de 16 ani. Astea mi-e mila sa le beau din cana sau pahar IKEA.

        (Citează)

  3. Dude, pahar de martini…

    Şi îl amesteci cu whiskey mai bătrân decât Justin Bieber?

      (Citează)

    • Dar nu beau whisky din pahar de martini. Am ceva special pentru ala.

      Din pahar de martini beau martini. Si nu ma refer la bautura Martini, ci cocktail-uri martini in sensul de vodca si suc. Pentru Martini am pahar de Martini. Pentru Coca-Cola am pahar Coca-Cola primit undeva in Andorra, care cica arata ca primele pahare scoase de companie acum o mie de ani. Pentru bere am trei halbe. Pentru Jack am pahar pe care scrie Jack. s.a.m.d.

        (Citează)

  4. Nu insista cu martini-ul! E pentru femei. In plus, daca nu te cheama James Bond, nu ai ce cauta in mana cu un asa pahar.

      (Citează)

  5. Orice arata bine in slow-motion

      (Citează)

    • @nashu: tu acum imi spui ca n-ar trebui sa beau ce-mi place, ci ceea ce este cool si masculin. Daca stramosii mei au baut bere la PET, si eu trebuie sa fac la fel. Mersi, dar o sa fac ce-mi place mie fara sa ma doara undeva de dorinta turmei.

        (Citează)

  6. Câta lagu ai!

    Adică… Ce vrei să sugerezi despre berea la PET?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus