blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Concurs pentru un concediu in Malta

4 Aug 2011  ·

TURISM  ·

Spune-ți părerea

Revista Flacăra dă cadou un sejur de două persoane în Malta, în septembrie. Ca să-l poţi câştiga trebuie să scrii pe blog despre una din temele propuse de ei. Oricare temă, iar acestea sunt destul de interesante şi simpluțe, precum:

 • cum ţi-a schimbat viaţa zborul (apropo de asta, revista Flacăra are un articol scris în 1911 chiar de Aurel Vlaicu despre zbor. Uneori uit că revista are 100 de ani şi că întregul ei conţinut este trecut online. Prin comparație cu ce zice Aurel Vlaicu, citiți ce-am scris eu despre primul meu zbor cu avionul)
 • povesteşte despre un desert foarte bun
 • părerea ta despre orice articol din revista Flacăra, pornind de la arhiva lor.

Şi alte asemenea. Trebuie să introduceţi în articol şi un link, în funcţie de temă, aşa că intraţi pe site-ul oficial al concursului şi citiţi-le pe toate şi regulile de participare. E timp până pe 16 august.

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus