un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Shaorma buna la Divan

12 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

M-am convins că zvonurile auzite despre shaorma de la Divan sunt adevărate: e super-bună! Îi găsiţi în centrul vechi, pe strada Franceză. O shaorma (“kebab la lipie”) mică e 10 lei, dar te saturi din ea, iar cea mare e 15 lei.

Oamenii îşi fac acolo, pe loc, lipia, iar cartofii prăjiţi sunt tăiaţi cubuleţe mici. Au o salată foarte bune din varză şi morcov, iar sosurile sunt geniale, ieşind o shaorma suculentă şi bună la gust, după care niciodată nu te doare burta. De când am mâncat-o pe prima tot poftesc să mai trec pe acolo.

divan

Nu-i confundați cu restaurantul Divan. Punctul de shaorma este după el, pe colț, vizavi de Dristor Kebab.

  5 comentarii

 1. iti recomand un burrito de la tortilla express. e tot in zona aia.

    (Citează)

 2. buna shaorma la divan, intr-adevar, merge si tortilla…
  inghetata aia din fata de la divan a incercat-o cineva? sunt curios daca e adevarata ingetata turceasca, sau tot prostiile alea din mall-uri

    (Citează)

 3. @gepa da, e adevarata. Sau, cel putin, se apropie de ce stiam eu ca e inghetata turgeasca. :)

    (Citează)

 4. Vezi ca TOCMAI TU ai confundat cu restaurantul Divan. Shaormaria este pe Şelari nr. 19 si restaurantul este pe Franceză. Am fost si eu dupa ce am citit la tine, a fost bun, merita consemnat pe blog mai pe seara :D

    (Citează)

 5. super buna shaorma de la Divan ..incercati ca nu aveti nimic de pierdut!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus