un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vaporul plictiselii

12 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

M-am uitat ieri câteva minute la Vaporul Iubirii, un reality-show de pe Antena 1 în care şapte femei şi şapte bărbaţi sunt puşi pe un vapor ce navighează prin Mediterană şi forţaţi să flirteze şi poate să facă sex. E cu concursuri de tricouri ude, beţii, striptease şi altele asemenea, deşi am vaga senzaţie că toate fazele explicite sunt cenzurate.

Eu m-am uitat câteva minute cu gândul că văd numai bunăciuni incredibile despre care voi exclama “moaah cât de marfă e asta, ce i-aş face!!!”. Asta ar fi fost un reality show interesant. De fapt e o emisiune în care te uiţi la cei 7 tipi care încearcă să le-o tragă femeilor de pe vapor, aşa că practic îi văd pe aia certându-se, lăudându-se, dându-se mari sau în spectacol sau încercând diverse manevre de agăţat. Suuuuper! Exact ce-mi doream să văd, o emisiune în care trebuie să ţin cu aia care apucă să pipăie tot felul de femei, dar fără să le văd şi eu.

Ceva, zic eu, e greşit la formatul emisiunii. Nu vreau să mă uit la televizor pentru a-i vedea pe unii care încearcă să “marcheze” la femei dotate; acelaşi lucru îl încerc şi eu în fiecare zi, diferenţa fiind că nu sunt pe un vapor.

    4 comentarii

  1. Nu cred ca e pe bune. Toate reality show-urile sunt regizate, mai ales la noi la romanica.

      (Citează)

  2. Mai sunt alea cu actori de mana a doua de pe prima tv (ei cred c-au adus trendul asta la noi). Alea tip “mergem s-o surprindem pe prietena ta, ea nu stie ca venim” si cand ajung acolo aia are microfon.

    Singurul reality show care ma amuza e “Man vs. Wild” al lui Bear Grylls de pe Discovery. E genial cum omu’ manca rahat de urs la Vartop cand la cativa km erau pensiunile.

      (Citează)

  3. sausage ship :D

      (Citează)

    • Buna asta cu Sausage Ship. Observ ca Antena 1 mai mult show-uri din astea are. Acm tocmai incepea Burlacita, unde o arata din cand in cand pe Bianca Dragusanu, dar principali sunt vreo 20 de barbati pe care-i dusese sa se catare pe dealuri si tancuri. Astea ar trebui sa fie show-uri pentru femei.

      @Rocklobstah: sunt curios ce face omul seara in casa daca ii e foame. Iese pana la o shaorma la 500 de metri distanta sau zice “oh fuck it, mananc niste rahat si fruze de la muscata din bucatarie si am o bat si un elastic, prind un porumbel pe balcon”?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus