un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inca o imagine cu Politia incalcand legea

31 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

De data aceasta este Poliţia Locală sector 4, făcând stânga în ditamai intersecţia de la Şincai, deşi acolo este interzisă această manevră aşa cum o fac ei. În mod normal ar fi trebuit să facă dreapta şi să întoarcă unde e voie pentru a se deplasa în acea direcţie.

Desigur, dacă poliţistul n-are chef de manevre complicate, n-ar chef. De misiune nu era vorba, având girofarul şi sirena stinse. Rezultatul a fost că au încurcat zdravăn traficul, blocând o bandă de deplasare înainte pe un bulevard şi printr-o intersecţie destul de aglomerată la orele serii.

Dacă ei fac stânga pe unde este interzis, pot şi eu? Dacă Poliţia da acest exemplu, vreau şi eu să fac la fel, ca să nu mai pierd 5 minute cu manevre suplimentare. Ce, shoarma mea n-are voie să vină mai repede? Dacă ei încurcă traficul, ce pretenţii să ai de la cei care parchează pe trotuar, pe trecerea de pietoni, care pun avaria pe banda 1 şi îi doare undeva că îngustează drumul, de cei care blochează intersecţia şi doar privesc nepăsători înainte de la volanul maşinii lor, de parcă n-ar vedea că lângă ei sunt 30 de maşini în ambuteiajul pe care l-au creat, de la cei care circulă pe autostradă fără o roată la camion și tot așa.

Ce-o zice Piedone? Ce-o zice Comisarul Şef Nicu Dragoş, şef Brigada Rutieră? Ce-o zice şeful poliţiei locale Bucureşti, al cărui nume nu este uşor de găsit pentru că n-au site-uri? Nu mai întreb ce-o zice Igaș, că probabil are treburi mai importante de rezolvat, dar la restul tare aş vrea să le dau un mail şi să-i întreb cum comentează imaginea ataşată.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus