un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Incredibil, circula pe autostrada fara o roata

20 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Observaţi cum stă înclinat spre stânga camionul din imaginea de mai sus. Eu m-am speriat de el atunci când a schimbat brusc banda şi s-a înclinat şi mai mult, de am crezut că se răstoarnă pe-o parte. Motivul e simplu: îi lipsea ultima roata de pe partea stângă, după cum puteţi vedea în detaliul ataşat, dar şoferul mergea şi aşa, că doar nu e vreo problemă să nu ai o roată pe maşină.

Nu sunt inginer sau proiectant mecanic, dar mă uit la cât de strâmb stă acea remorcă şi mă gândesc că la vitezele de deplasare pe autostradă, la masa ei, la frâne şi la acceleraţii și la ce forţe mari apar prin respectiva structură. În momentul când ea e îndoită puternic din cauză că lipseşte o roată avem un camion pe cale să se rupă și un accident pe cale să se întâmple.

    6 comentarii

  1. Spune-mi te rog ca in secunda doi dupa ce ai facut poza ai sunat la politie.

      (Citează)

    • Nu, in secunda doi l-am depasit cu viteza maxima. Trecusem cu cativa km in urma de un radar, daca cei de la Politie nu s-au interesat poate inseamna ca e ok sa nu ai o roata.

        (Citează)

  2. Pfff… in Soviet Russia that’s happening every day.

      (Citează)

  3. one word: watermark

      (Citează)

    • E un watermark micut pus pe imagine. N-am vrut sa pun din ala gen Cancan, alea mi se par enervante. E suficient cat sa pot bate cuiva obrazul daca fura poza si nu citeaza sursa sau, mai rau, ii da crop.

        (Citează)

  4. lasa domne suntem romani ce dreacu

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus