un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Idiotii care blocheaza o banda

3 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Am boala pe ăştia care opresc automobilul unde au ei chef şi blochează o bandă de mers pentru minute în şir, doar pentru că gagica nu era pregătită să coboare din maşină şi întâi trebuie să-şi găsească şi să-şi inventarieze conţinutul întregii poşete. Un loc special în această categorie îi au cei care opresc la mare nesimţire nu lângă bordură, că măcar să blocheze cât mai puţin din şosea, ci la un metru de ea, că le-a făcut-o mă-sa şi a întins asfaltul cu făcăleţul ei personal.

Iată mai jos un exemplu, oprit pe Lascăr Catargiu, un bulevard foarte circulat în centrul oraşului.

Desigur, Poliţie nu era nicăieri în apropiere ca să-l vadă şi să-l amendeze.

    8 comentarii

  1. Vezi poate data viitoare când te mai simți justițiar observi și nesimțirea de pe trotuar.

      (Citează)

  2. Eh, lasa ca intervine Politia.

      (Citează)

  3. Baietii erau cu radare, alte “smecherii”

      (Citează)

  4. Dude, fii atent aici:

    10. Oprirea, stationarea si parcarea
    Art. 63. – (1) Se considera oprire imobilizarea voluntara a unui vehicul pe drumul public, pe o durata de cel mult 5 minute. Peste aceasta durata, imobilizarea se considera stationare.
    (2) Nu se considera oprire:
    a) imobilizarea vehiculului atat timp cat este necesara pentru imbarcarea sau debarcarea unor persoane, daca prin aceasta manevra nu a fost perturbata circulatia pe drumul public respectiv;

    Deci Politia nu avea ce sa-i faca ;)

      (Citează)

    • Ba da, ca e oprirea interzisa pe toata portiunea, adica nu ai voie nici sa opresti pentru 10 secunde, daramite sa stationezi (care inseamna oprire pentru mai mult de 5 minute).

      De perturbat circulatia iarasi nu are loc discutia. Au trecut zeci de masini si autobuze pe langa el, toti il claxonau si il bagau in aia ma-sii atunci cand opreau in spatele lui, vedeau ca sta ca boul oprit acolo, bagau semnal si asteptau sa-i lase celelalte benzi sa-l ocoleasca. Beetle-ul nici macar nu avea avaria pornita, ca sa te prinzi mai din timp ca sta pe loc. Plus ca nu se dadea nimeni jos din ele, era un cuplu inauntru si ea se controbaia prin geanta sau cautau ceva pe jos, nu stiu…

        (Citează)

  5. Mai bagau radaru pe la Minerva si acolo stateau de obicei la “oprit”. In alta ordine de idei, bulevardul nu se numea Ana Ipatescu?

      (Citează)

    • Nu stiu daca avea alt nume inainte, n-am retinut.

      Acum stau cu radarul vizavi de Minerva, cam unde e sectia de Politie, si oprirea mai departe, aproape de Piata Victoriei. Dar de obicei radare sunt pe Kiseleff si pe Aviatorilor, mai ales ca acum de cand s-a refacut drumul pot parca masina de politie la marginea drumului si nu o vezi de la departare.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus