un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Poll: de la ce benzinarie alimentezi?

3 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Zic să continuăm seria chestionarelor cu (sper) câte unul nou în fiecare săptămână, ca să vedem ce concluzii tragem din răspunsurile mândrilor reprezentanţi ai poporului ce citesc acest blog. Astăzi vorbim despre benzinării: căutaţi să alimentaţi mereu de la un anumit lanţ sau trageţi la prima benzinărie care vă iese în cale atunci când nu mai aveţi combustibil?

De unde alimentezi masina?

(vedeți direct rezultatele)

Loading ... Loading ...

    18 comentarii

  1. pune petrom separat de OMV. eu alimentez de la petrom, dar niciodata de la OMV :)
    nush daca sunt eu nebun, sau mai sunt si altii ca mine…

      (Citează)

    • @raul: n-am pus separat pentru ca au aceeasi benzina. Difera doar serviciile si aspectul, din cate stiu.

      @Meneopol: eh, asta e. Nu te incadrezi, nu votezi :P

      @DevHel: ba da, dar din cate stiu si GPL se gaseste tot pe la astia mari. Acum daca iei de la altii mai micuti… in provincie oricum e problema asta, de exemplu, ca sunt multe benzinarii care nu fac parte din retele.

        (Citează)

  2. Salut!
    Eu alimentez din Republica Moldova. E la jumătate de preţ benzina, motorina şi gazul. Din nefericire nu toţi posesorii de maşină au şansa să locuiască gard în gad cu un stat non-UE! Că pînă la urmă de-asta e mai scump la noi, pentru că facem parte dintr-o familie mare, numeroasă, capricioasă, simandicoasă şi ne…hotărîtă! Deci ar fi cazul să adaugi rubrica “Din altă parte” :))

      (Citează)

  3. Doar omv de 6 ani de zile.

      (Citează)

  4. La cei care au GPL nu te-ai gandit :(

      (Citează)

  5. De 8 ani doar de la MOL.

      (Citează)

  6. Doar de la Rompetrol.

      (Citează)

  7. Eu prefer sa alimentez de la OMV dar din cand in cand mai bag si de la Rompetrol pentru ca e mai aproape. Singura diferenta pe care am sesizat-o e pretul :)

      (Citează)

  8. Nu era mai ok cu checkbox multiplu?

    Rompetrol, Mol, OMV, Petrom V. Nu Petrom, Lukoil, Agip sau noname. Nu m-as incadra nici la “prima care imi iese in cale”.

      (Citează)

  9. Exclusiv Rompetrol.
    Cu riscul de a părea “dăşteptul din parcare”, le-aş recomanda celor care votează Lukoil să reconsidere.

      (Citează)

  10. @nwradu da, la noi in judet sunt multe benzinarii in sistem de franciza si nu au GPL. Foarte putine au, dar si GPL-ul lor e prost. Tot alea noname il au mai bun si ieftin.

      (Citează)

  11. pentru mine trebuia un buton “nu lukoil sau agip” desi de la lukoil puneam benzina, de cand am diesel am tot fost sfatuit sa nu bag. Sincer sa-mi bag picioarele daca am simtit vreo diferenta .. mie tot dracu ala mi se pare, masina se comporta identic.. dar deh, daca turma zice nu….

      (Citează)

    • @Cip: asa am zis si eu multa vreme. Am bagat Rompetrol, apoi Petrom. N-am vazut nici o deosebire. Acum am trecut la Lukoil. Stiu oameni care alimenteaza de ani buni la Lukoil si n-au avut nici o problema.

        (Citează)

  12. Fix aceeasi benzina pe care o bagi in rezervor la Statia 2 Baneasa o vei baga la OMV Aviatiei la un pret mai mare cu 20 – 30 bani. Daca alimentezi 1 data/luna nu se cunoaste dar pentru cei care alimenteaza saptamanal incepe sa conteze la buzunar, nu ?

      (Citează)

  13. benzina de la Lukoil si motorina de la Petrom/OMV

      (Citează)

  14. În proporţie mai mare de 90%, combustibilii din România sunt aceeaşi, diferă aditivii folosiţi de fiecare brand în parte, nu atât de mult încât să facă o diferenţă vizibilă pentru un utilizator normal. Doar nu-şi închipuie cineva că OMV o aduce din Austria, Lukoil din Rusia sau Mol din Ungaria…
    Ceea ce face diferenţa este staţia în sine, mai ales capacitatea rezervoarelor. Staţiile cu rezervoare mai mari – indiferent de brand, dar preponderent Petrom şi Mol – au rulaj mai lent şi în timp benzina respectivă îşi modifică din proprietăţi, astfel că cei care alimentează pe final de stoc pot avea surpriza să aibă mai multă apă şi impurităţi decât combustibil, mai ales în anumite perioade ale anului când condensul e în floare…
    De exemplu, în Dr. Taberei, este de preferat să alimentaţi de la Mol Lujerului, nu de la cel de pe Iuliu Maniu (după Cora), de la Petrom de pe Sibiu, nu de la cel de pe Braşov şi de la OMV-ul de pe Timişoara, după Moineşti.

      (Citează)

  15. Cristian Banu are dreptate, in primul paragraf. Restul sunt baliverne.

      (Citează)

    • Sunt uimit de faptul ca MOL este pe locul 2. N-am auzit niciodata nimic de rau despre ei, dar mi se pare ca au cele mai mari preturi.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus