un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aoleu! I’m so sorry!

19 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

La Otopeni un avion Aegean rula pe pistă în timp ce un TAROM ateriza pe aceeași pistă. Pilotul grec n-a înțeles bine instrucțiunile. Pilotul român a abandonat aterizarea și s-a ridicat pentru o noua încercare. 200 de oameni puteau să fie morți acum.

Din Libertatea.

  1 comentariu

 1. Cu o engleza atat de bajbaita ca a controlorului ma mir ca nu s-au intimplat mai demult chestii de astea. Fiecare pilot vorbeste engleza de la el ‘din balta’, controlorii tot asa… Se simte cum traduce in gand din romana in engleza si cum pierde 2 secunde – care ar fi putut fi vitale – ca sa se gandeasca cum sa spuna in engleza sa nu mai aterizeze. Generatie fara Bac, examene pe pile (da, stiu cazuri concrete la niste aeroporturi mai mici, spaga e mare pentru ca au salarii la nivel international)- Idiocracy

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus