un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus U36S – super notebook la review

19 Jul 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Am primit recent pentru testare-evaluare ca la bac2011 un notebook super-subțire Asus U36S cu ecran de 13 inci. Modelul este incredibil de mişto.

Nu doar că i se zice ultra-thin, dar e şi performant. Are la bord un procesor Core i5 din generaţia Sandy Bridge (2410M la 2,3 GHz), 6 GB de RAM, un hard-disk gigantic de 640 GB, carcasă de magneziu (în afară de zona ecranului) şi un afişaj pe LED-uri de 13,3 inci în diagonală. Bateria? Doar 8-9 ore! Grosimea? Aproape cât telefonul meu mobil, cu excepţia zonei bateriei, unde este un pic mai gros, dar pe total este unul din cele mai subţiri laptopuri performante de pe piaţă şi e foarte uşor de manevrat cu o mână.

Este urmaşul lui Asus U36JC de acum câteva luni, un model foarte bine primit. Încă n-a apărut oficial pe piaţă, dar se pare că va fi la acelaşi preţ, undeva în jur de 3600 de lei.

    6 comentarii

  1. Buna, ai idee cand si la ce magazin (online/offline) apare laptopul?

    Multumesc,
    Luca

      (Citează)

  2. /me drools :)

      (Citează)

  3. Mister, pot sa te rog ceva? Eu cand l-am testat, am uitat sa ma uit daca se poate sau nu cumva dezactiva chip-ul grafic Nvidia din BIOS.

    Poti sa atunci tu un ochi, daca nu e deranj prea mare? Danke

    PS: Da, stiu ca te poti juca cu setarile in Windows, insa din BIOS ar fi mai rapid, de aia sunt curios?

      (Citează)

  4. Pare interesant. Din poza pare sa aiba ecran glossy, chestie care mi se pare f. enervanta. Poti confirma?

      (Citează)

  5. Glossy sau nu, imi place cum arata.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus