un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde beau o sangria buna?

6 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Haideţi să vă întreb şi ceva serios: unde beau o sangria bună în Bucureşti? Din aceea făcută din vin de calitate, nu ultima poşirca recirculată şi nedorită de alţii, amestecat cu o tărie de calitate (că parcă se pune şi ceva mai serios în vin, ca să fie mai tare) şi cu multe fructe în ea, precum nişte struguri, bucăţi de portocale şi măr şi altele? Servită rece într-o carafă sau un pahar aburit.

Ai mei au adus o sticlă de Sangria din Mallorca. E bună la gust, chiar dacă trebuie să adaugi tu fructe, pentru că ea n-are. Fac şi asta, nici o problemă. Dar pot cumpăra pe undeva în Bucureşti?

    18 comentarii

  1. Pfff, macar spune si tu ca e pentru prietena ta…

      (Citează)

  2. Bărbații adevărați beau doar Polar și Burger la 3 litri. Metrosexualule care ești metrosexual.

      (Citează)

  3. http://www.zarea.ro/pagini/corrido.php
    e buna, mie-mi place. nu-i ca aia originala, e clar; dar e ok.

      (Citează)

  4. de asta de la zarea bag si eu, gasesti in Carfur de obicei.

      (Citează)

  5. Hei,
    Ai aflat pana la ora asta vreun raspuns satisfacator la intrebare?
    Ma intereseaza si pe mine…
    Sar’na :-)

      (Citează)

    • Inca nu, n-am nici o idee. Am vazut ca se lauda cu Sangria pe terasa de la Sun Plaza, vizavi de Oxygen, dar n-am baut niciodata. Am mai vazut in meniu si in Fabrica, dar din nou, n-am incercat pentru ca nu aveau in ziua respectiva.

      M-a atras cu ochiul restaurantul Sangria din Bucuresti. in viitor trebuie sa ajung si pe acolo. Cred ca ar trebui cautate restaurante cu specific spaniol.
      http://www.stylereport.ro/finance/prezentare-restaurant-sangria

      Sa stii ca ma astept sa citesc pe raluk.ro unde pot bea una buna :P

        (Citează)

    • Alexandra Visan

      05/01/2017 la 5:58 PM

      Restaurant Don Quijote pipera cea mai buna sangria și paella… Sangria 1 litru 35 lei cu fructe cu vermut cu tot… Excelenta

        (Citează)

  6. Hmm… banuiesc ca te referi la ceva mai recent? ca ale mele colege au gasit cel putin vreo 3 locuri unde se gaseste asa ceva…
    Iti dau si aici link-uri, daca e voie, daca nu, banuiesc ca le stergi:
    http://www.raluk.ro/old-city-beer-garden-lipscani-pentru-clipe-de-relaxare/
    http://www.raluk.ro/terasa-storage-room-colorata-si-galagioasa/
    http://www.raluk.ro/arcade-cafe-localul-3-in-1/
    Acum asta cu “cea mai buna sangria”… e la latitudinea fiecaruia, de aia si ajunsesem aici, credeam ca e o afirmatie, nu o cautare :-)
    Te tin la curent, oricum :)) cum zice limbajul corporatist “in bucla” :P

      (Citează)

  7. Iar Sangria am zis si eu sa il incerc, dar am primit pareri amestecate despre el… si inca nu m-am decis sa risc :))

      (Citează)

    • Linkurile pe tema discutiei sunt mereu binevenite, multumesc de sugestii.

      Mai ramane doar de descoperit unde se face cea mai buna friptura de vita din Bucuresti. Am auzit de JW Steakhouse la Marriott, dar nu-mi permit :P

        (Citează)

  8. Nu stiu daca “cea mai buna” e o titulatura prea usor de dat, mai ales daca incerci sa fii obiectiv sau macar sa se bazeze relativ multa lume pe recomandarile tale…
    Totusi, uite ce a mai aparut apropo de fripturi de vita :-)
    http://www.raluk.ro/red-angus-fripturi-cu-arome-noi-in-centrul-vechi/
    Mi-e foame as we speak…si faptul ca de abia am luat salariul nu ma ajuta deloc :-<

      (Citează)

    • Interesant locul, imi aduc aminte acum de firma lor. Cred ca voi incerca si eu un burger cand am ocazia, mai ales daca iese suculent.

      Fripturile de vita mi se par foarte scumpe. La Argentine sunt la jumatate de pret, de exemplu. Nu sunt mare cunoscator, asa ca ma indoiesc ca voi simti diferenta pana la acest red angus. Iar la banii aia, sper ca vin si cu declaratia de conformitate la masa, ca sa-i cred pe cuvant ca n-au schimbat vita intre timp.

      Sunt curios cum o fi una la Hard Rock Cafe sau la Ruby Tuesday, care fac fripturi pe stilul american, dar mi s-a parut mereu destul de prohibitiv pretul.

        (Citează)

  9. Ruby Tuesday l-am descoperit de curand si sunt =P~ =P~ =P~ =P~ (zgomot de salivat intens) un mare fan, si urmatoarea data cand merg acolo vreau sa imi iau friptura de aproape un kil, dar evident ca o sa fim pe putin 3 comeseni.
    Pana acum ce am mancat de la ei, a fost superbun (chiar nu fac reclama, zici ca sunt desprinsa din canalele de telemarketing/shopping/whatever)(but I’m not).

      (Citează)

  10. Corrido e cea mai naspa.. poate doar pe plaja e buna, ca acidul iti da o senzatie de racorire..
    Din Mallorca probabil ca ti-au adus DonSimon, de asta am baut si eu acolo, si e buna.. si se gaseste si la noi, in exact aceleasi variante de ambalaj (sticla si cutie de carton). Eu am cumparat din Real, si cred ca si in Carrefour am vazut..

      (Citează)

  11. @gepa: esti un geniu! Am mers azi in Carrefour si am gasit Don Simon, e intr-adevar fabricata in Spania si ceea ce au adus ai mei din Mallorca. Am baut acum din ea, e buna, trebuie doar amestecate niste fructe in ea ca sa fie efectul complet.

    10 lei sticla de 1,5 litri cred.

      (Citează)

  12. Buna ziua,

    Intamplator, la o cautare in google dupa Sangria Don Simon, am descoperit acest post referitor la sangria. Ma bucura foarte tare faptul ca va place sangria pe care firma mea o importa si distribuie in Romania (ca unic importator). Intr-adevar, sangria Don Simon este gata preparata, fiind necesara adaugarea unor fructe (lamaie, mere si boabe de struguri) in timpul in care sangria sta la rece intr-un bol (sau carafa). Sangria Don Simon poate fi gasita in orice supermarket sau hypermarket din Romania (Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image etc.). Din gama Don Simon va recomand sa incercati si nectarul de fructe, sunt convins ca o sa va placa. In cazul in cre doriti cantitati mai mari (1-2 bax-uri sau mai mult, pentru petreceri sau ceva asemanator) va stau la dispozitie.

    O zi frumoasa,

    Cristian Alexandru
    Coordonator Vanzari

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus