un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am pierdut zilele trecute niste ocheti…

6 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Se pare că i-a găsit Vali Bărbulescu şi şi i-a pus în urechi. Serios acum, cum faci să ai asemenea găuri în urechi? Le dai cu un rotopercutant? Aruncă cineva cu o suliţă în tine şi îţi nimereşte urechea?

O discuție la fel de bună este şi despre scopul lor. Mie mi se pare o mutilare, dar văd totuşi câteva noi posibilităţi deschise de aceste “ferestre”:

  • poţi purta un lanţ nu doar la gât, ci şi tras prin urechi. Ce lanţ, merge şi o parâmă…
  • agăţi de ele diverse lucruri. Ochelarii de soare, cheile de la maşină, un şerveţel în caz de nevoie, un pix, un cablu USB, un covrig după ce ai muşcat din el. Desigur, toate deodată, iar apoi mai ai şi cealaltă ureche la dispoziţie…
  • un singur cuvânt: earjob.
  • dacă bate vântul, probabil că şuieri mai ceva decât crivățul iernii prin trecătorile munţilor.
  • în beznă, poţi înfige acolo o lanternă, decât să porţi o cască de miner.

    14 comentarii

  1. Hă, ce mascul potent ar fi prin mijlocul Africii.

      (Citează)

  2. Si introducerea de cercei tot mutilare se numeste. Dar te-ai nascut intr-o lume in care fetele (usually) au cercei in urechi si nici nu ii mai observi ca o mutilare ci ca si ceva normal. De tatuajele lui Vali nu te-ai legat, pentru ca ai mai vazut inainte. Piercingurile din urechi le-ai remarcat pentru ca sunt ceva nou. Reactia ta nu e normala. Doar pentru ca tie nu ti se par ok acele piercinguri nu inseamna ca poti sa faci ironii, fie si pe blogul tau. Pun pariu ca n-ai vorbit cu un cunoscator sa iti explice macar istoria acelor piercinguri. Uite un lucru pe care ar trebui sa il invatam cu totii “de-afara”(inclusiv tu, Radu): toleranta. Acest comentariu vine de la o persoana care nu poseda niciun tatuaj si niciun piercing.

      (Citează)

    • @Ciprian: de ce sa nu fac ironii? Nu ma intereseaza istoria acelor piercinguri, din partea mea putea sa aiba si Iisus din astea. Mi se pare ca arata nasol, orice motivatie ar avea.

      @Spadez: eu imi iubesc toti cititorii, fie ei hipsteri, ingineri, emo, “trollere” sau altceva.

      @bogdans: chiar in Africa nu cred, ca alora le iese potenta de sub pantalonii scurti.

        (Citează)

  3. Or sa sara hipsterii ca te iei de flesh tunneluri si alte porcarii sinistre

      (Citează)

  4. Ideea e ca nu conteaza cum arata. Asta e boala noastra: judecam oamenii si ne interesam in permanenta de capra vecinului. Nu crezi ca era mai constructiv, de exemplu o reactie a ta de genul “Bai, l-am vazut pe Barbulescu, avea in urechi niste dopuri pe care n-am avut cum sa nu le observ. Ocazie cu care mi-am adus aminte ca omul exista, asa ca va prezint pe blog niste fotografii super misto realizate de el”. Cu ce te ajuta ca Vali are piercinguri? Scriem unii altii 5-6 comentarii pro si contra, si gata. Eu ramin cu ideile mele, tu cu ale tale, nimeni nu castiga nimic. Pe cand daca aratai ceva creat de omul in cauza, vedeam macar niste poze profi.

      (Citează)

    • Din contra, judec fix piercingurile alea (sau cercei?). Nu m-am legat de om, nu l-am desconsiderat din pricina lor, ba chiar mi se pare ca e talentat in meseria de DJ, desi nu stiu daca inca o face.
      N-am judecat deloc omul, doar am facut misto de niste gauri imense.

        (Citează)

  5. “Bai, l-am vazut pe Barbulescu, avea in urechi niste dopuri pe care n-am avut cum sa nu le observ. Ocazie cu care mi-am adus aminte ca omul exista, asa ca va prezint pe blog niste fotografii super misto realizate de el”

    Dupa care mergi si imbratisezi un copac :D

      (Citează)

  6. @Radu Cu toate astea vorbesti despre niste lucruri absolut normale oriunde in lumea asta. La fel de bine ai putea zice ca nu-ti place culoarea roz la tricou. What’s the point?

    @Animaloo: Orice e posibil.

      (Citează)

  7. @Ciprian, The point is ca asta e blogul lui personal, bun pentru a discuta ideile lui personale. Asadar du-te tu si incearca sa comentezi asa pe un forum sau blog obiectiv, asta totusi inca e subiectiv iar atata timp cat Radu nu doreste sa-ti impuna parerea lui, ci doar si-o exprima, nu inteleg unde e problema… Cel mai probabil problema e la faptul ca-ti place sa “troll”-ezi, spor.

      (Citează)

  8. Nu contest ca e idee personala exprimata pe un blog personal, unde fiecare face ce vrea, bla bla, aud asta constant. Faptul ca radu are blog, nu il face insa perfect :) (La fel ca si faptul ca nu oricine cu acces la internet nu e automat critic intr-un domeniu oarecare.) Constat doar faptul ca Radu se mira de un lucru care mai peste tot in lume, dupa cum ziceam, e considerat normal. Nu trollez, dar cateodata nu pot sa nu ma abtin sa nu scriu cate un comentariu cand vad oameni cu “ochelari de cal”, oameni care nu realizeaza ca gusturile (alea care nu se discuta) nu sunt altceva decat expresia cunostintelor acumulate de respectiva persoana pana in prezent.

      (Citează)

    • Cum decizi ce e normal? Statistic? Perfect, cati oameni au cercei din totalul omenirii? Cati au astfel de gauri in urechi? Cum se cheama astea, ca de aici pornisem… Cred ca o data pe luna vad pe cineva cu asa gauri mari si nu le inteleg rostul, nici moda.

        (Citează)

  9. Pai auzi asta constant pentru ca toti blogerii incearca sa “educe” populatia cititoare, aici in “Romanica” suntem toti carcotasi, toti comentam si ne spunem parerile pe baza a nenumarate subiecte de barfa, insa uitam ca unele lucruri pur si simplu nu ne privesc (sau ne privesc intr-o mai mica masura).
    Tu cum ai reactiona ca toti cei ce vin in casa ta (de exemplu) sa-ti spuna “Nu-mi place cum gandesti, nu-mi place ce spui, nu-mi place cum faci ceva”, i-ai mai primi a doua, a treia oara? Nu cumva te-ai enerva destul de tare, si ai cam ramane fara subiecte de discutat cu ei (ar interveni tacerea aceea suparatoare…), si in scurt timp i-ai da la o parte.
    Cu toate astea Radu iti da voie sa vii aici si sa spui ce vrei, insa in loc sa spui ceva la subiect si/sau interesant, preferi sa-i faci observatie legat de parerile lui …
    Daca te deranjeaza ca are “ochelari de cal” nu mai reveni sa citesti, sau cumva te intereseaza doar sa fii contra (a se citi “sa ai ochelari de cal”)?
    Succes.

      (Citează)

  10. Cum sa fie imoral in vreun fel faptul ca cineva spune despre chestiile alea din urechi ca arata ca dracu sau ca i se par caraghioase? Unul poate sa zica asta, altul poate sa spuna ca lui ii plac si i-ar iubi pe toti aia care isi fac aceste modificari slash tuninguri (cum isi iubeste nwradu cititorii, daaaaa?)

    PLM, mie nu imi plac cerceii decat atunci cand suntprezenti in buric si urechi (nu in sfarcuri sau pisicuta, da?). Cu toate astea, nu imi plac alea exagerate, cum sunt covrigii aurii la urechile femeilor, care atarna ca niste talangi. Arata la fel de caraghios ca si ochetii lui Vali Barbulescu.

    Am voie sa spun ce am spus mai sus?

      (Citează)

  11. Ai uitat sa mentionezi ca poti sa pui si un lacat in gaurile alea.
    Bagi un lacat si il prinzi cu urechea de bara de protectie a unui autobuz RATB.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus