un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hagi, iarasi antrenor

5 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

România are probleme mari în a pune un antrenor competent pentru echipa naţională. Răzvan Lucescu n-a confirmat prin nimic că ar avea talent să antreneze naţională, rezultatele sale fiind mai degrabă amuzante dacă n-ar fi fost vorba chiar de ţara noastră.

Cine e noul antrenor? Hagi. De unde vine Hagi? De la Galatasaray, unde n-a făcut nimic. A mai antrenat şi înainte naţionala şi alte echipe şi niciodată n-a avut rezultate, fiind, în opinia mea, lipsit de talent pentru a fi antrenor. Un mare jucător, dar nu orice mare jucător trebuie neapărat să fie şi un mare antrenor, fără nici o supărare. Totuşi, Federaţia l-a pus în funcție acum. Eu nu înţeleg ce-l mână pe Hagi în luptă. Înţeleg că vrea să aducă din nou glorie naţionalei, dar bănuiesc că vede și el că nu poate, dar atunci de ce se mai bagă? Îmi e jenă de faptul că îl va huidui lumea, dar huiduieli vor fi sigur.

Alternativa era Boloni, care tocmai retrogradase în a doua ligă franceză cu echipa pe care o antrenează acolo. N-a reuşit să fie mai bun decât măcar 2-3 alte echipe, dar era suficient pentru naţionala noastră, în gândirea FRF-ului.

De ce e scoasă din calcul alternativa angajării unui antrenor străin? Multe alte naţionale fac asta şi o fac cu succes. Cât salariu ar cere un străin, vreo câteva milioane de euro? Păi FRF-ul câştiga mult mai mult dacă se reuşeşte calificarea la un turneu european sau mondial, aşa că investiţia n-ar fi rea.

Update: obiectivul este calificarea la Euro 2016. Înțeleg că pentru Euro 2012 e ratat obiectivul, dar la Cupa Mondiala 2014 nu vrem să participam?

    4 comentarii

  1. Dar de ce un selectioner strain? Exista si un Dan Petrescu pe lumea asta, un antrenor care totusi a dovedit ca poate, un antrenor ambitios, el de ce nu are nici o sansa? In ultimii 10 ani se perinda la nationala aceeasi antrenori (exceptie face Razvan Lucescu) si nu inteleg de ce? Singurul care a demonstrat ceva in ultimii 10 ani este Victor Piturca insa are si el momentele lui.
    Hagi e zero barat ca antrenor, pacat ca el nu realizeaza asta.

      (Citează)

    • N-am nimic cu Dan Petrescu, dar antrenorii romani au demonstrat ca in cel mai bun caz pot califica echipa la turneu final, iar in ultimii ani nici macar asta. Poate ar trebui sa apelam la unul care e cu o clasa si peste Dan Petrescu, Piturca si restul.

        (Citează)

  2. Pai Petrescu e peste piturca , a luat o echipa de desculti , Urziceni, si i-a facut campioni , ca sa nu mai zic meciurile din Cl unde s-a batut si a si castigat cu echipe destul de mari.

    S-a dus la rusi a luat o echipa din divizia secunda rusa in primul an i-a calificat in prima divizie si acum , a2-lea an , se bate pentru titlu acum fiind pe locul 6 dar la 1 punct de lider . Este cel mai bun antrenor roman al momentului si a dovedit la 2 echipe.

    Hagi fara suparare e praf si pulbere ca antrenor , n-a convins pe nicaieri pe unde a fost , mai bine se lasa , dar Petrescu nu ar veni la nationala atat timp cat are salariul de cateva ori mai mare la echipa de club si o sa vedeti ca in curand o sa ajunga la o echipa mare dupa performantele ce le-a avut .

      (Citează)

  3. hagi e antrenor cum stiu eu sa vaslesc la canoe

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus