un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Galaxy Tab 10 si S II, butonate

15 May 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Profit de ocazie ca să vă spun că am reînceput să scriu pe mobbi.ro după o perioadă în care am fost foarte ocupat şi n-am putut acorda acelui blog atenţia pe care o merită. Dacă nu pot scrie posturi la un nivel de calitate acceptabilă pentru standardele pe care mi le propun să le ating, mai bine nu scriu deloc şi asta am făcut (sau mai bine zis n-am făcut) în ultima vreme.

Revenind la ale noastre, am avut ocazia zilele trecute să mă întâlnesc cu Ionuţ Balan de la CHIP şi cu Emilian Nedelcu de la Micromoft.ro. Primul avea la teste un smartphone Samsung Galaxy S II, al doilea o tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1. Le-am fotografiat şi eu şi am scris pe mobbi.ro câte impresii avută la prima butonare. Puteţi citi aici şi aici.

Urmează să scriu un review al telefonului LG Optimus 2x, mini-review-ul tabletei Acer A500 cu Android 3.0 şi să încep lungul şir de articole despre Asus Transformer, profitând de faptul că singurul exemplar din România este în posesia mea.

  5 comentarii

 1. Ce semana Galaxy S-ul cu iPhone 3Gs… dar ce seamana S2-ul cu iPhone 4! :))

    (Citează)

  • Exact, asa am zis de cand l-au anuntat. Este mai plat, exact ca iPhone 4, si daca-o sa-l am la review ii masor si raza de curbura a colturilor, ca mie mi se pare exact cea de la iPhone 4.
   Nu degeaba i-a dat in judecata Apple pentru copierea design-ului.

     (Citează)

 2. asai s2 “seamana” izbitor de bine cu i4
  este copie la virgula …. :D

    (Citează)

 3. daca are cineva nevoie de ajutor in decodarea telefoanelor sau tabletelor samsung i9100 i9000 i9001 p1000 p6200 p6800 p7500 p7200 intrati pe http://softgsm.ro/decodare/decodare-samsung/decodare-samsung-imei/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus