un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ati vazut cum arata Android 3.0?

16 May 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Nu știu dacă a mai făcut cineva în România un video cu interfața din Android 3.0, deși tablete au fost la teste. Eu am filmat un pic săptămâna trecută, profitând de prezența lui Acer A500 pe biroul meu. Review-ul tabletei va apărea zilele acestea pe mobbi.ro.

Tableta Acer A500 mi-a fost oferită spre testare de PC Garage, unde costă 2099 lei (și aveți discount 1% dacă introduceți codul FJ5EU4M1 la comandă).

  1 comentariu

 1. pare foarte responsive. eu m-am jucat tot cu una acer, nu stiu daca acelasi model, dar era super greoaie, chiar si dupa restart.
  p.s. faina tema

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus