un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

OMG! A aparut clipul cu IE9 de la Roblogfest

1 Apr 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Ei bine… momentul de care mă temeam s-a întâmplat. Oamenii de la Microsoft chiar şi-au făcut treaba şi au montat un clip din interviurile făcute acum exact o săptămână la petrecerea Roblofest 2011. Vă amintiţi că Microsoft a fost sponsorul principal al evenimentului, iar cei ce au fost pe acolo poate m-au văzut îmbrăcat într-un tricou cu sigla Internet Explorer 9 pe el, eu fiind printre bloggerii oficiali IE9 la Roblogfest, asta presupunând un interviu despre experiența cu browserul.

Despre browser am scris deja destule. Pentru mine a fost o alegere uşoară, am renunţat la Chrome şi acum folosesc IE9 pentru unele sarcini, precum căutarea de informaţii pentru articole pe blog sau statul pe Facebook. Am scris aici mai pe larg ce-mi place la el, iar opţiuni precum gruparea tab-urilor sau quick preview-ul sunt motivul principal pentru care l-am alipit pe taskbar. Totuşi, să revenim la RoBlogFest, unde am fost în compania selectă a celorlalţi bloggeri oficiali şi am dat şi un scurt interviu pe care-l găsiţi mai jos.

Uitaţi-vă numai alături de ce oameni unul şi unul am stat! Iată ce privire dârză are Crivăț în această fotografie monumentală, ce poziţie de om de televiziune are Piticu şi cum ascultă Groparu indicaţiile regizorului! Să-i pupi, nu alta. Şi apoi au venit Maldita, VisUrât şi Makavelis la rând pentru mici declaraţii, ca piloții la sfârșitul unui curse de grand prix.

Andrei Crivat - andreicrivat.ro

Andrei Crivat - andreicrivat.ro

Cristi Dorombach - piticu.ro

Cristi Dorombach - piticu.ro

Radu Bazavan - groparu.ro

Radu Bazavan - groparu.ro

Daniela Petrescu - maldita.ro

Daniela Petrescu - maldita.ro

Sebastian Bargau - visurat.ro

Sebastian Bargau - visurat.ro

Andrei Dobra - makavelis.ro

Andrei Dobra - makavelis.ro

Eu - nwradu.ro

Eu - nwradu.ro

Iar cum nimeni nu ştia ce urma să fim întrebaţi, răspunsurile au fost hilare şi spontane. Priviţi clipul care a ieşit şi atât vă trebuie, să râdeţi de mine!

Încă una bună de colecție: Andrei Crivăț cu doi dintre sponsorii Roblogfest în/pe el.

    7 comentarii

  1. Tare poza lui Crivat!

      (Citează)

  2. Fara suparare, doar maldita a avut inspiratie :D Subscribed!

      (Citează)

  3. v-au pus putin in dificultate. ce cacat sa zici despore un browser pe care stii sigur ca n-o sa-l folosesti?

      (Citează)

  4. Deci mesajul este: Testeaza-l !
    Dar daca l-as instala si nu mi-ar place, as putea sa fac downgrade la IE8?
    Sau, dacă-l testez o dată, ma leg cu el până reinstalez windowsul.

      (Citează)

  5. Si i-ati taiat macaroana lui Piticu..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus