un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vand un HTC Desire

1 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Update: S-a vandut!

E propriul meu HTC Desire, cumpărat de la eMAG acum fix un an şi înlocuit recent de un mai nou Desire Z. Telefonul arată foarte bine (puteţi să vă uitaţi cu lupa în fotografiile de mai jos şi tot nu veţi găsi zgârieturi pe carcasă sau ecran), nu a fost niciodată scăpat pe jos şi m-am purtat foarte bine cu el în general (l-am lăsat să doarmă lângă mine, în locul ursuleţului, din astea), dar oricum mai are garanție încă vreun an. Este varianta cu AMOLED, iar bateria ține la fel de mult ca în prima zi.

Se dă cu:

  • handsfree încă în țiplă;
  • încărcător şi cablu de date;
  • cutia originală;
  • folie de protecție pusă pe ecran, foarte bună;
  • card microSD de 4 GB.


Preț 1100 lei, prefer Bucureşti. Dacă sunteţi din provincie, plătiţi voi curieratul cu plata ramburs (vreo 50 de lei în plus). Primul venit primul servit. Mă puteți contacta pe twitter la @nwradu sau email la contact [at] nwradu.ro

    11 comentarii

  1. cred ca totusi ti-l iau eu :)

      (Citează)

  2. daca ai prea multe oferte si-l dai pe-al tau, trimite-i pe restul la mine, ca si eu il vind pe-al meu :)

      (Citează)

  3. 1500 pret de magazin, bafta la gasit fraieri in afara celor de mai sus :)

      (Citează)

  4. @mobile jack: De ce fraieri? Telefonul pare bine intretinut si are display AMOLED. Alea noi au SLCD si crede-ma ca se cam observa diferenta. La cat ar trebui sa-l dea, la 500 de lei? Cauta pe okazii sa vezi preturi.

    Nu mai zic ca in jur de 1500 de lei e la magazinele online mai mult sau mai putin dubioase, la alea “de incredere” e peste 1700.

      (Citează)

  5. Nihasa? :D

    Eu pe-al meu l-as da cu un pret de la 1300 in sus, sa moara dusmanii de ciuda. Are S-OFF, Hboot custom, Android 2.3.3 si garantie pana-n august 2012. Nu-l dau, doar ma laud :D

      (Citează)

  6. daca i-ai facut root inseamna ca si cu garantia te lauzi… ca acum numai ai

      (Citează)

    • Nu chiar, depinde ce se strica. Daca ii strica difuzorul poate sa puna ROM-ul original la loc si sa-l duca asa la service. Daca se strica ecranul e mai greu sa inlocuiesti ROM-ul ca nu mai vezi ce si cum sa faci, dar in principiu nici omul de la service nu mai vede sau poate doar nu-i pasa. Nu mi-as face griji cu lipsa de garantie pe motiv de root decat daca il blochezi cu alt ROM si ai nevoie de service ca sa-l deblochezi.

        (Citează)

  7. In prima seara am ramas fara ecran (l-am rootat si ii pusesem recovery de AMOLED, el avand ecran SLCD). L-am rezolvat pana dimineata, fara sa vad ce se intampla pe ecran, deci nu-mi mai fac probleme. Gasesti orice pe netul asta daca ai rabdare sa cauti.

    Cat despre garantie… atata timp cat porneste telefonul, pot oricand sa-i pun softul original.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus