un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Politia in actiune

14 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Aici mai jos nu vedeţi un poliţist vorbind la mobil în timp ce conduce, pentru că poliţiştii nu fac aşa ceva.

Iar în continuare nu vedeţi nişte poliţişti opriţi pe colţ la Universitate, până când a venit o maşină de la o firmă privată de pază, i-a claxonat ca să se dea la o parte, poliţiştii au sărit imediat să mute Loganul lor mai în faţă şi să le facă lor paznicilor să parcheze pe trotuar, lângă Palatul Sutu. Încercaţi şi voi să parcaţi acolo când e prezentă Poliţia în zonă, ca să vedeţi ce se întâmplă.

    3 comentarii

  1. In prima poza: asa-i ca are si centura pusa? La locul ei, pe stalp?

    Si in penultima… te-au vazut cand i-ai fotografiat?

      (Citează)

    • Nu stiu daca e obligat sa poarte centura. Anumite tipuri de soferi sunt exceptati de la regula (de ex taximetristii si parca si altii).

      Nu stiu nici daca m-a vazut facand poza. Daca ma trageau pe dreapta, il luam pe Ciocan in gura (:P) ca a declarat undeva ca oricine poate fotografia si filma politisti oricum doreste. In plus, aparatul era cel de la Koyos.ro, puteau sa-l confiste :P

        (Citează)

  2. Nu faceti confuzia intre politia romana si politia locala !!! Cititi bine ce scrie pe masina .
    Eu personal cred ca este o diferenta de la cer la pamant .
    Asa ca politia locala nu are treaba cu Ciocan ( care declara numai prostii, ca sa-i faci daca nu lucrezi in operativ ), ci mai degraba cu Primarul .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus