un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

N-ai cu cine… niste fotbalisti

14 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Vroiam să scriu că nu înţeleg cum nişte oameni care ajung să câştige o grămadă de bani şi fani pot da cu piciorul la tot în 2 minute, doar prin prostie, neatenţie şi încredere în faptul că ei sunt centrul pământului şi altceva nu contează.

Acum ceva vreme Olăroiu era pe val ca antrenor la arabi, tocmai ce câştigase nu ştiu ce cupă importantă când, în loc să se îmbrace cu un tricou, s-a şters cu el de transpiraţie pe faţă şi apoi l-a aruncat pe gazon. S-a dovedit că era un tricou cu chipul unui prinţ arab pe el şi, dacă ţin bine minte, Olăroiu a fost dat afară de la echipă pentru această jignire. Cu toate succesele lui acolo, a fost imediat concediat în rușine. Pare deplasat pentru noi, dar când te duci să stai la arabi, te uiţi un pic pe ce legi şi reguli au şi ei pe acolo şi mai ales pe ce valori pun cel mai mare preţ.

Zilele trecute Rădoi a declarat că un fundaş al unei echipe adverse, tot prin Arabia, probabil e homosexual, că prea îl lua în braţe în timpul partidei. O glumă că la noi, dar la ei homosexualitatea e sever pedepsită şi să-i zici cuiva că e gay este deci o mare jignire. Rădoi a fost suspendat câteva etape, jucătorul respectiv îl dă în judecată, românul îşi caută altă echipă. Dar el are talent în picioare, ce-i trebuie să acorde măcar 5 minute de atenţie ţării în care joacă și să priceapă ce ar trebui şi mai ales ce n-ar trebui să spună. În fond, “când ești la arabi, fă ca arabii” e o vorbă pentru proști.

Vroiam să scriu că nu înţeleg cum pot face astfel de greşeli care le distrug rapid cariera, dar na… sunt fotbalişti. E un răspuns suficient.

În altă ordine de idei, oare o fi posibil să intru pe GSP.ro fără să fiu invitat să ascult nouă melodie a lui Cheloo? Caut ştiri din sport, nu muzică. Dacă vroiam muzică, accesam un site de muzică.

    8 comentarii

  1. Cu Olaroiu a fost mai ciudat putin, ii sarise tandara pentru ca, printul de care zici tu, nu le-a permis anumitor jucatori sa mearga sa-si ia medalia (era si Radoi pintre aia). Dar indiferent de motive, nu prea au scuze.

      (Citează)

    • @Marius: pai Radoi parca nu era acolo cand era si Olaroiu. Dar nu conteaza, sa arunci pe jos chipul sefului dupa ce te-ai sters de sudoare e marlanie in orice tara, nu doar la arabi.

      @Skandalouz: in principiu da, ca e un overlay, nu o pagina separata. Dar ca idee asa… E ca ziarul GSP dat cu carte.

      @nashu: nu cred, ca astia nu-l dau afara. Doar il suspenda, ii mai taie din bani etc. De transferat tot normal se transfera si nu vad de ce nu ar putea pleca daca are oferte clare.

        (Citează)

  2. Cred ca e posibil folosind Adblock, nu? Dar ce cautai pe jegsepe? Sport sigur n-o sa gasesti! :D

      (Citează)

  3. De fapt, cred ca aia a fost si intentia lui. Cica ar avea oferte de la PSG. Cine stie cum i-o fi lui contractul. Ma gandesc ca e mult mai misto sa iti inchei cariera in Europa decat la arabi. Macar pe astia nu trebuie sa ii “respecti” la fel de dubios.

      (Citează)

  4. Asta este atitudinea manelistului: nici măcar nu-şi dă seama că intră cu picioarele lui murdare peste liniştea, curăţenia, regulile, credinţele mele! Nimeni nu i-a cerut lui Olăroiu sau lui Rădoi să treacă la religia lor dar era o chestie de bun simţ şi de la sine înţeleasă că trebuie să le respecte credinţele.

      (Citează)

    • Nici macar nu-i vorba de credinte si religie. Pur si simplu societatea lor pune alta valoare pe patron, rege, lege, glume gay si din astea.

        (Citează)

  5. Radoi ERA acolo cand s-a intamplat faza cu tricoul. El a fost imbracat cu el peste tricoul normal, se agitase cu aia de la paza, acolo e canicula oricand, s-a dezbracat de ce avea pe el. Nu cred ca si-a dat seama ca pe tricoul ala era acea poza si ca vai ce face.
    S-a spus ca nu o sa mai aiba voie sa antreneze in campionatul saudit, totusi dupa hilal a antenat nasr. Ca acum sa resemneze cu al-hilal. se tin de cuvant araboii si sunt stricti la reguli nu e asa?
    Sa nu ii acuzam pe romanii nostri ca vai ce comportament au, cand, ca sa traiesti acolo iti trebuie o tarie de fier. E bine sa spui ca trebuie sa respecti regulile alora din fata unui ecran de calculator, dar cati v-ati duce sa pupati mana seicului dupa ce ati terminat lucrul, pentru ca asa este regula? (cazul neaga – dat afara pt ca a refuzat sa pupe mana).
    Poate nu va dati seama ca fotbalul e la fel peste tot. Pe teren nu te gandesti ca ce spune alah daca intri dur la adversar. lasati credintele si religia afara din sportul asta. Ei nu au voie sa mearga in pantaloni scurti pe strada si totusi cand joaca fotbal se permite. deci religia nu are ce cauta pe un stadion.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus