un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Cidru de mere

8 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Vă vine să credeţi că este prima oară când beau cidru de mere? Am mai băut o singură dată cidru de pere, dar era din acela din IKEA şi nu avea deloc alcool în el. Dar de mere şi alcoolic a fost prima oară.

L-am găsit în Auchan şi este marca Maguire’s, după cum se vede şi în poză. Pare o sticlă de bere, aşa că nu mă mir că era la raionul de bere. Chiar şi la culoare, textura şi gaz seamănă cu o bere. Din păcate nu mi s-a părut că ar avea vreun gust interesant, cel de mere nu era pronunţat şi în general nu am avut sentimentul că beau cine ştie ce chestie inedită. 10 lei sticlă, dar n-a meritat. Se pare că nu-mi place prea mult cidrul de mere.

  3 comentarii

 1. Cidrul in general e de mere, daca e din altceva zici ca e cidru de pere sau de altceva. In Franta cele doua mari regiuni cu traditie sunt Bretagne si Normandy si fiecare produce cate doua tipuri de cidru, doux si brut. Eu personal prefer doux dar cunoscatorii ca sa zic asa prefera brut. Nu te astepta sa aibe gust de mere de parca ar fi suc de mere.

    (Citează)

 2. cidrul din bretagne e una din bauturile mele preferate (il prefer pe cel “doux” :) )

  incearca sa cauti marca Loïc Raison http://www.loicraison.fr/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus